Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PBsnipers-Wadowice Fox Uruca FC
2 Tactiek 433
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
26 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.2 gemiddelde waardering 36.3
uitstekend Schieten solide
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Kasu heeft problemen om de bal te vangen. Minder onderschept slim de pass. Minder passt de bal in één keer door. Schlosser is nu in balbezit. Schlosser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Lutka kopt de bal weg. Mendy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Maita controleert de bal met de borst. Maliba rent richting de bal. Maliba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Mendy trapt de bal weg van het doel. Kasu probeert naar een medespeler te passen. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. Lutka probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Basciano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maliba bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliba schiet op doel. Mendy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Maliba probeert naar een medespeler te passen. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliba is nu in balbezit. Maliba draait met de bal, schiet en ... Mendy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PBsnipers-Wadowice - Fox Uruca FC 1:0

15e minuut.
Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson probeert naar een medespeler te passen. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann draait met de bal, schiet en ... Lutka probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Johnson neemt de hoekschop. Hoffmann kopt de bal weg. Klungelig pakt Maliba de bal. Maliba haalt uit met een fantastische trap. Basciano probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Walicki rent richting de bal. Daar is Walicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zavináč bereikt de bal nog maar net als eerste. Walicki onderschept slim de pass. Walicki geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pirro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Johnson passt de bal zonder na te denken. Maliba rent richting de bal. Maliba passt de bal zonder na te denken. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PBsnipers-Wadowice - Fox Uruca FC 2:0

25e minuut.
Basciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann rent richting de bal. Met opzet legt Basciano zijn tegenspeler op de grond. Basciano krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Basciano verovert de bal door een tackle van achteren. Kasu onderschept slim de pass. Kasu met een sublieme pass. Klungelig pakt Hoffmann de bal. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. Mendy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Minder de bal. Hoffmann rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PBsnipers-Wadowice - Fox Uruca FC 3:0

28e minuut.
Kasu passt de bal zonder na te denken. Di Nallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nallo met een sublieme pass. Maliba bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kerekes verovert de bal door een tackle van achteren. Johnson verovert de bal door een tackle van achteren. Johnson speelt de bal door. Daar is Maliba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maliba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PBsnipers-Wadowice - Fox Uruca FC 4:0

37e minuut.
Gewtuchovicz is nu in balbezit. Inworp. Jauner met de inworp. Maliba rent richting de bal. Maliba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Johnson probeert naar een medespeler te passen. Hoffmann rent richting de bal. Maliba rent richting de bal. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PBsnipers-Wadowice - Fox Uruca FC 5:0

43e minuut.
Kasu onderschept slim de pass. Kasu speelt de bal door. Maliba is nu in balbezit. Maliba probeert naar een medespeler te passen. Hoffmann rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PBsnipers-Wadowice - Fox Uruca FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PBsnipers-Wadowice 36%, Fox Uruca FC 64%.
PBsnipers-Wadowice - Fox Uruca FC 6:0

51e minuut.
Kasu onderschept slim de pass. Kasu passt de bal zonder na te denken. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PBsnipers-Wadowice - Fox Uruca FC 7:0

57e minuut.
Basciano is nu in balbezit. Basciano geeft een lange en hoge pass. Maliba probeert de bal aan de voet te houden. Maita is nu in balbezit. Maita geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PBsnipers-Wadowice - Fox Uruca FC 7:1

60e minuut.
Maita passt de bal in één keer door. Gewtuchovicz is nu in balbezit. Gewtuchovicz geeft een lange en hoge pass. Schlosser rent richting de bal. Schlosser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Jauner speelt de bal door. Di Nallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nallo probeert naar een medespeler te passen. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Minder probeert naar een medespeler te passen. Schlosser rent richting de bal. Johnson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Johnson krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Johnson passt de bal in één keer door. Minder bereikt de bal nog maar net als eerste. Minder probeert naar een medespeler te passen. Pirro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Minder bereikt de bal nog maar net als eerste. Minder met een sublieme pass. Schlosser rent richting de bal. Schlosser draait met de bal, schiet en ... Choban maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PBsnipers-Wadowice - Fox Uruca FC 7:2

75e minuut.
Walicki geeft een hoge lob. Choban speelt de bal door. Maliba kopt de bal weg. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann schiet op doel. Mendy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Mercedes met een sublieme pass. Johnson rent richting de bal. Johnson passt de bal met de wreef. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Lutka de bal. Maliba rent richting de bal. Maliba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PBsnipers-Wadowice 46%, Fox Uruca FC 54%.
PBsnipers-Wadowice - Fox Uruca FC 7:2