Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vladteam PBsnipers-Wadowice
Sweep Tactiek 2
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 52
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Klungelig pakt Hoffmann de bal. Hoffmann passt de bal met de wreef. Johnson is nu in balbezit. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Maliba rent richting de bal. Kasu met een sublieme pass. Johnson heeft problemen om de bal te vangen. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Papaxeniou trapt de bal weg van het doel. Johnѕon bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnѕon passt de bal zonder na te denken. Brumpton bereikt de bal nog maar net als eerste. Brumpton geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Kasu kopt de bal weg. Klungelig pakt Jelikić de bal. Jelikić speelt de bal door. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Papaxeniou geeft een lange en hoge pass. Di Nallo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Layamov de bal. Maliba is nu in balbezit. Maliba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakul geeft een lange en hoge pass. Di Nallo kopt de bal weg. Maliba rent richting de bal. Maliba draait met de bal, schiet en ... Papaxeniou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Jelikić passt de bal zonder na te denken. Maliba bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliba probeert naar een medespeler te passen. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann schiet op doel. Papaxeniou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Edurov rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jelikić zal de hoekschop nemen. Hoffmann springt en kopt de bal. Papaxeniou bokst de bal weg. Hoffmann probeert de bal met de borst te controleren. Hoffmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vladteam - PBsnipers-Wadowice 0:1

25e minuut.
Pakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelikić onderschept slim de pass. Jelikić speelt de bal door. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vladteam - PBsnipers-Wadowice 0:2

32e minuut.
Johnson passt de bal zonder na te denken. Maliba rent richting de bal. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann schiet op doel. Layamov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Papaxeniou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Brumpton onderschept slim de pass. Arruabarrena bereikt de bal nog maar net als eerste. Arruabarrena probeert naar een medespeler te passen. Brumpton is nu in balbezit. Brumpton schiet op doel. Choban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vladteam 56%, PBsnipers-Wadowice 44%.
vladteam - PBsnipers-Wadowice 0:2

48e minuut.
Johnѕon verovert de bal door een tackle van achteren. Johnѕon passt de bal in één keer door. Andruchów is nu in balbezit. Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Papaxeniou probeert naar een medespeler te passen. Johnѕon kopt de bal weg. Maliba bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliba draait met de bal, schiet en ... Papaxeniou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vladteam - PBsnipers-Wadowice 0:3

56e minuut.
Johnson is nu in balbezit. Johnson passt de bal in één keer door. Jelikić is nu in balbezit. Maliba rent richting de bal. Maliba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vladteam - PBsnipers-Wadowice 0:4

62e minuut.
Di Nallo is nu in balbezit. Di Nallo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maliba de bal. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Klungelig pakt Maliba de bal. Edurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliba onderschept slim de pass. Maliba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vladteam - PBsnipers-Wadowice 0:5

70e minuut.
To`zov rent richting de bal. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. Layamov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Papaxeniou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vladteam - PBsnipers-Wadowice 0:6

78e minuut.
Kaladirobov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Layamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Layamov met een sublieme pass. Maliba bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliba haalt uit met een fantastische trap. Papaxeniou bokst de bal weg. Maliba rent richting de bal. Maliba haalt uit met een fantastische trap. Papaxeniou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Arruabarrena rent richting de bal. Krustev is nu in balbezit. Krustev geeft de bal voor. Maliba is nu in balbezit. Maliba haalt uit met een fantastische trap. Papaxeniou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Hoffmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoffmann haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Mercedes geeft de bal voor. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann geeft een lange en hoge pass. Maliba maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vladteam 67%, PBsnipers-Wadowice 33%.
vladteam - PBsnipers-Wadowice 0:6