Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fox Uruca FC W.I.
433 Tactiek Le Dam
47% Balbezit 53%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 52.7
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Ciumak met een harde bal richting middenveld. Durán speelt de bal door. Basciano heeft problemen om de bal te vangen. Morisaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisaki schiet op doel. Ciumak bokst de bal weg.

3e minuut.
de Rooij rent richting de bal. de Rooij geeft een hoge lob. Morisaki kopt de bal weg. Klungelig pakt Monin de bal. Monin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Durán probeert naar een medespeler te passen. Morisaki rent richting de bal. Basciano is nu in balbezit. Morisaki onderschept slim de pass. Morisaki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Morisaki controleert de bal met de borst. Monin rent richting de bal. Monin draait met de bal, schiet en ... Basciano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Durán geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Monin is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - W.I. 0:1

8e minuut.
Borzilli kopt de bal weg. Durán is nu in balbezit. Durán probeert naar een medespeler te passen. Morisaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisaki schiet op doel. Ciumak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Basciano geeft de bal voor. Inworp. Nenem met de inworp. Morisaki is nu in balbezit. Morisaki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Fonseca passt de bal met de wreef. Monin heeft problemen om de bal te vangen. Monin probeert naar een medespeler te passen. Morisaki is nu in balbezit. Morisaki schiet op doel. Ciumak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Verrier speelt de bal door. Nenem rent richting de bal. Nenem probeert naar een medespeler te passen. Morisaki is nu in balbezit. Morisaki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Rey geeft een lange en hoge pass. Morisaki probeert naar een medespeler te passen. Nenem is nu in balbezit. Nenem geeft de bal voor. Monin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - W.I. 0:2

23e minuut.
Nenem passt de bal zonder na te denken. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán passt de bal met de wreef. Monin is nu in balbezit. Monin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Verrier met een sublieme pass. Monin bereikt de bal nog maar net als eerste. Monin passt de bal zonder na te denken. Morisaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisaki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Nyitrai bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenem onderschept slim de pass. Nenem speelt de bal door. Morisaki heeft problemen om de bal te vangen. Morisaki schiet op doel. Ciumak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Durán speelt de bal door. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Monin bereikt de bal nog maar net als eerste. Monin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Monin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Monin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Monin neemt zijn aanloop. Ciumak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - W.I. 0:3

38e minuut.
Daar is Durán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durán speelt de bal door. Monin is nu in balbezit. Monin haalt uit met een fantastische trap. Ciumak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - W.I. 0:4

41e minuut.
Durán probeert naar een medespeler te passen. Basciano rent richting de bal. Morisaki onderschept slim de pass. Morisaki draait met de bal, schiet en ... Ciumak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - W.I. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fox Uruca FC 76%, W.I. 24%.
Fox Uruca FC - W.I. 0:5

47e minuut.
Daar is Basciano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morisaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Basciano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Basciano krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Durán probeert de bal aan de voet te houden. Borzilli speelt de bal door. Monin rent richting de bal. Monin haalt uit met een fantastische trap. Morisaki krijgt zijn hoofd ertegen. Ciumak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Verrier met een sublieme pass. Klungelig pakt Durán de bal. Durán geeft de bal voor. Morisaki springt en kopt de bal. Ciumak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - W.I. 0:6

52e minuut.
Nenem geeft een lange en hoge pass. Morisaki heeft problemen om de bal te vangen. Nenem geeft een lange en hoge pass. Monin bereikt de bal nog maar net als eerste. Monin draait met de bal, schiet en ... Paal!

54e minuut.
Fonseca passt de bal zonder na te denken. Monin rent richting de bal. Monin passt de bal in één keer door. Morisaki rent richting de bal. Morisaki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - W.I. 0:7

63e minuut.
Durán geeft de bal voor. Morisaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisaki passt de bal zonder na te denken. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca geeft een hoge lob. Paal! Morisaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisaki haalt uit met een fantastische trap. Ciumak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Monin bereikt de bal nog maar net als eerste. Monin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - W.I. 0:8

64e minuut.
Walicki met een sublieme pass. Monin rent richting de bal. Maita begaat een overtreding. Maita krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Morisaki is nu in balbezit. Nenem is nu in balbezit. Nenem geeft een lange en hoge pass. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Verrier kan de bal niet met de borst controleren. Verrier geeft een lange en hoge pass. Monin kopt de bal weg. Morisaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisaki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - W.I. 0:9

70e minuut.
Nenem met een sublieme pass. Fonseca rent richting de bal. Fonseca passt de bal met de wreef. Monin is nu in balbezit. Monin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ciumak met een harde bal richting middenveld. Verrier met een sublieme pass. Morisaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisaki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Rey verovert de bal door een tackle van achteren. Rey passt de bal met de wreef. Morisaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisaki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - W.I. 0:10

85e minuut.
Rey onderschept slim de pass. Olivetto is nu in balbezit. Olivetto geeft een hoge lob. Morisaki is nu in balbezit. Morisaki draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Nyitrai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

89e minuut.
Nenem probeert naar een medespeler te passen. Morisaki heeft problemen om de bal te vangen. Morisaki passt de bal zonder na te denken. Monin rent richting de bal. Monin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fox Uruca FC - W.I. 0:11

90e minuut.
Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. Fonseca passt de bal met de wreef. Nenem is nu in balbezit. Nenem geeft de bal voor. Morisaki krijgt zijn hoofd ertegen. Ciumak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fox Uruca FC 77%, W.I. 23%.
Fox Uruca FC - W.I. 0:11