Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 15:16
  • Competitiewedstrijd: Vietnam cup
  • Stadion: Arb Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7754
VN LiverpoolFC Achmids Soul
Phong ngu chat Tactiek hurry push
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
7 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
60.5 gemiddelde waardering 69.8
formidable Schieten incredible
excellent Passen excellent
very good Verdedigen formidable


7e minuut.
Burke is nu in balbezit. Burke geeft een hoge lob. Trung Nghĩa is nu in balbezit. Węglerski verovert de bal door een tackle van achteren. Węglerski schiet op doel. Gvasalia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Sutton verovert de bal door een tackle van achteren. Sutton passt de bal met de wreef. Burke met een sublieme pass. Klungelig pakt Pohl de bal. Pohl schiet op doel. Gvasalia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sutton zal de hoekschop nemen. Węglerski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
VN LiverpoolFC - Achmids Soul 0:1

16e minuut.
Dobosz geeft de bal voor. Węglerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl is nu in balbezit. Węglerski rent richting de bal. Węglerski draait met de bal, schiet en ... Gvasalia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Ngọc Hải geeft een lange en hoge pass. Žampa is nu in balbezit. Sutton verovert de bal door een tackle van achteren. Sutton geeft de bal voor. Pohl krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Munn met een sublieme pass. Burke kopt de bal weg. Trung Nghĩa is nu in balbezit. Węglerski onderschept slim de pass. Węglerski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Khải Tuấn de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VN LiverpoolFC - Achmids Soul 0:2

26e minuut.
Kuttor onderschept slim de pass. Kuttor geeft een hoge lob. Klungelig pakt Trung Nghĩa de bal. Węglerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglerski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Burke onderschept slim de pass. Burke passt de bal zonder na te denken. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl draait met de bal, schiet en ... Gvasalia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VN LiverpoolFC - Achmids Soul 0:3

34e minuut.
Žampa passt de bal met de wreef. Ngọc Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Hiền met een sublieme pass. Şevket is nu in balbezit. Şevket draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Dobosz de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VN LiverpoolFC - Achmids Soul 1:3

38e minuut.
Toàn Quân geeft een lange en hoge pass. Sutton is nu in balbezit. Sutton geeft de bal voor. Węglerski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VN LiverpoolFC - Achmids Soul 1:4

39e minuut.
Schofield passt de bal in één keer door. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl geeft de bal voor. Węglerski krijgt zijn hoofd ertegen. Gvasalia probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ruibis onderschept slim de pass. Ruibis geeft een lange en hoge pass. Şevket bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevket haalt uit met een fantastische trap. Munn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VN LiverpoolFC - Achmids Soul 2:4

44e minuut.
Khải Tuấn geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pohl de bal onder controle te krijgen. Toàn Quân is nu in balbezit. Burke onderschept slim de pass. Burke draait met de bal, schiet en ... Gvasalia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VN LiverpoolFC 74%, Achmids Soul 26%.
VN LiverpoolFC - Achmids Soul 2:4

47e minuut.
Sutton rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sancho. Sutton is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sutton zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pohl krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Kuttor verovert de bal door een tackle van achteren. Kuttor geeft de bal voor. Trung Nghĩa heeft problemen om de bal te vangen. Węglerski verovert de bal door een tackle van achteren. Węglerski schiet op doel. Gvasalia bokst de bal weg.

50e minuut.
Khải Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl verovert de bal door een tackle van achteren. Pohl speelt de bal door. Węglerski is nu in balbezit. Węglerski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
VN LiverpoolFC - Achmids Soul 2:5

55e minuut.
Munn speelt de bal door. Burke kopt de bal weg. Ngọc Hải is nu in balbezit. Węglerski verovert de bal door een tackle van achteren. Węglerski haalt uit met een fantastische trap. Gvasalia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Ngọc Hiền is nu in balbezit. Ngọc Hiền passt de bal met de wreef. Şevket heeft problemen om de bal te vangen. Şevket haalt uit met een fantastische trap. Munn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VN LiverpoolFC - Achmids Soul 3:5

64e minuut.
Burke probeert naar een medespeler te passen. Sutton speelt de bal door. Węglerski is nu in balbezit. Pohl rent richting de bal. Pohl draait met de bal, schiet en ... Gvasalia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Kuttor geeft de bal voor. Klungelig pakt Toàn Quân de bal. Pohl is nu in balbezit. Pohl haalt uit met een fantastische trap. Gvasalia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VN LiverpoolFC - Achmids Soul 3:6

69e minuut.
Kuttor onderschept slim de pass. Ngọc Hiền is nu in balbezit. Ngọc Hiền passt de bal in één keer door. Şevket is nu in balbezit. Şevket draait met de bal, schiet en ... Munn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Ngọc Hiền passt de bal met de wreef. Węglerski is nu in balbezit. Burke rent richting de bal. Węglerski is nu in balbezit. Węglerski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pohl rent richting de bal. Pohl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VN LiverpoolFC - Achmids Soul 3:7

79e minuut.
Brown speelt de bal door. Fernández de Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández de Villegas geeft een hoge lob. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Žampa rent richting de bal. Kuttor verovert de bal door een tackle van achteren. Kuttor geeft een hoge lob. Pohl rent richting de bal. Pohl draait met de bal, schiet en ... Gvasalia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Schofield controleert de bal met de borst. Khải Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Schofield verovert de bal door een tackle van achteren. Pohl rent richting de bal. Pohl schiet op doel. Gvasalia bokst de bal weg. Trung Nghĩa kan de bal niet met de borst controleren. Węglerski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
VN LiverpoolFC - Achmids Soul 3:8

89e minuut.
Pohl geeft een lange en hoge pass. Ngọc Hải heeft problemen om de bal te vangen. Węglerski rent richting de bal. Burke is nu in balbezit. Burke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Burke rent richting de bal. Burke passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Toàn Quân de bal. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VN LiverpoolFC 66%, Achmids Soul 34%.
VN LiverpoolFC - Achmids Soul 3:8