Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 15:16
  • Competitiewedstrijd: Vietnam cup
  • Stadion: Red Star Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3583
Sao Đỏ FC Hòn Ngọc Viễn Đông
5311 Tactiek 4-4-2-ATT
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 15
6 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
46.5 gemiddelde waardering 52
adequate Schieten solid
very good Passen very good
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Galisteo passt de bal met de wreef. Kubinszki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Floricioiu. Kubinszki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tennant neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Domi probeert naar een medespeler te passen. Guyot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jałkiewicz krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Matějů raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kiên Cường komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Priestley geeft een hoge lob. Hải Ðăng rent richting de bal. Khánh Nam verovert de bal door een tackle van achteren. Khánh Nam geeft een lange en hoge pass. Alkayam springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bilík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Kubinszki is nu in balbezit. Floricioiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kubinszki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Guyot neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Sao Đỏ FC - Hòn Ngọc Viễn Đông 0:1

39e minuut.
Tennant geeft de bal voor. Kubinszki is nu in balbezit. Galisteo begaat een overtreding. Kubinszki raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tennant neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sao Đỏ FC 53%, Hòn Ngọc Viễn Đông 47%.
Sao Đỏ FC - Hòn Ngọc Viễn Đông 0:1

50e minuut.
Kiên Cường geeft een hoge lob. Guyot is nu in balbezit. Guyot speelt de bal door. Kubinszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubinszki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Jałkiewicz geeft een hoge lob. Khánh Nam controleert de bal met de borst. Švejda geeft een hoge lob. Guyot rent richting de bal. Guyot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Tennant is nu in balbezit. Kubinszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Galisteo is nu in balbezit. Kubinszki verovert de bal door een tackle van achteren. Kubinszki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Tennant passt de bal in één keer door. Oldenburger bereikt de bal nog maar net als eerste. Oldenburger passt de bal met de wreef. Kubinszki is nu in balbezit. Kubinszki haalt uit met een fantastische trap. Brault kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Oldenburger geeft de bal voor. Kubinszki rent richting de bal. Floricioiu begaat een overtreding. Floricioiu krijgt een gele kaart. Kubinszki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Guyot neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brault werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kubinszki bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sao Đỏ FC - Hòn Ngọc Viễn Đông 0:2

73e minuut.
Jałkiewicz speelt de bal door. Sibiescu speelt de bal door. Klungelig pakt Galisteo de bal. Przewoźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Przewoźnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Priestley passt de bal met de wreef. Tường Minh is nu in balbezit. Tường Minh geeft een hoge lob. Kubinszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubinszki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Yabancı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oldenburger is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Priestley. Priestley krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Poniatowski onderschept slim de pass. Poniatowski passt de bal in één keer door. Daar is Przewoźnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubinszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubinszki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sao Đỏ FC 53%, Hòn Ngọc Viễn Đông 47%.
Sao Đỏ FC - Hòn Ngọc Viễn Đông 0:2