Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 13:29
  • Competitiewedstrijd: Vietnam cup
  • Stadion: Red Star Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4193
Sao Đỏ FC VN LiverpoolFC
5311 Tactiek Phong ngu chat
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
43.3 gemiddelde waardering 62.3
redelijk Schieten wonderbaarlijk
solide Passen uitstekend
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancho geeft een lange en hoge pass. Şevket bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevket schiet op doel. Grădescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sao Đỏ FC - VN LiverpoolFC 0:1

6e minuut.
Sancho passt de bal in één keer door. Ngọc Hiền is nu in balbezit. Ngọc Hiền geeft een hoge lob. Văn Vũ springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Alkayam is nu in balbezit. Rekowski is nu in balbezit. Rekowski geeft een hoge lob. Alkayam is nu in balbezit. Alkayam haalt uit met een fantastische trap. Quốc Khánh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Domi is nu in balbezit. Domi draait met de bal, schiet en ... Quốc Khánh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Dłubis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dłubis passt de bal met de wreef. Sancho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ngọc Hiền rent richting de bal. Ngọc Hiền geeft een lange en hoge pass. Grădescu bokst de bal weg.

17e minuut.
Văn Vũ met een snelle inworp. Dłubis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dłubis passt de bal met de wreef. Şevket is nu in balbezit. Şevket haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Toàn Quân geeft de bal voor. Dłubis is nu in balbezit. Rekowski begaat een overtreding. Rekowski krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Dłubis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sancho zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Uchyła kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ngọc Hiền neemt de hoekschop. Şevket springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sao Đỏ FC - VN LiverpoolFC 0:2

22e minuut.
Şevket kopt de bal weg. Grădescu met een sublieme pass. Ngọc Hải kopt de bal weg. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Văn Vũ verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Vũ passt de bal in één keer door. Dłubis met een sublieme pass. Şevket rent richting de bal. Şevket schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Inworp. Văn Vũ met de inworp. Dłubis met een sublieme pass. Klungelig pakt Văn Vũ de bal. Văn Vũ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Floricioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevket begaat een overtreding. Floricioiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Floricioiu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alkayam bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkayam schiet op doel. Quốc Khánh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sao Đỏ FC - VN LiverpoolFC 1:2

35e minuut.
Alkayam kopt de bal weg. Ngọc Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Hải geeft de bal voor. Şevket is nu in balbezit. Şevket haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sao Đỏ FC - VN LiverpoolFC 1:3

38e minuut.
Ngọc Hiền rent richting de bal. Ngọc Hiền geeft een lange en hoge pass. Văn Vũ rent richting de bal. Văn Vũ schiet op doel. Avarkeszi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grădescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Uchyła is nu in balbezit. Uchyła geeft een hoge lob. Dłubis rent richting de bal. Dłubis geeft een hoge lob. Şevket springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Galisteo geeft de bal voor. Dłubis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dłubis passt de bal in één keer door. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sao Đỏ FC 68%, VN LiverpoolFC 32%.
Sao Đỏ FC - VN LiverpoolFC 1:3

49e minuut.
Ngọc Hiền geeft een hoge lob. Yabancı kopt de bal weg. Domi rent richting de bal. Şevket verovert de bal door een tackle van achteren. Şevket haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ngọc Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Hiền geeft een lange en hoge pass. Şevket kopt de bal weg. Văn Vũ rent richting de bal. Văn Vũ schiet op doel. Grădescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Ngọc Hải passt de bal met de wreef. Sancho probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Hiền is nu in balbezit. Ngọc Hiền draait met de bal, schiet en ... Grădescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Grădescu trapt de bal weg van het doel. Rekowski rent richting de bal. Sancho maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Sancho moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sancho schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Rekowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

66e minuut.
Şevket is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Floricioiu. Şevket is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Floricioiu geeft een hoge lob. Dłubis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Şevket maakt een snoekduik en kopt de bal. Grădescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Yabancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dłubis verovert de bal door een tackle van achteren. Dłubis probeert naar een medespeler te passen. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grădescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ngọc Hiền geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Şevket springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Văn Vũ rent richting de bal. Văn Vũ geeft een hoge lob. Daar is Rekowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şevket bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevket haalt uit met een fantastische trap. Grădescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sibiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Hiền onderschept slim de pass. Ngọc Hiền schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ngọc Hải rent richting de bal. Ngọc Hải passt de bal met de wreef. Văn Vũ is nu in balbezit. Văn Vũ haalt uit met een fantastische trap. Grădescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sao Đỏ FC - VN LiverpoolFC 1:4

82e minuut.
Ruibis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruibis geeft de bal voor. Şevket kopt de bal weg. Ngọc Hiền probeert de bal met de borst te controleren. Ngọc Hiền draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Ruibis heeft problemen om de bal te vangen. Ruibis geeft een hoge lob. Şevket is nu in balbezit. Şevket draait met de bal, schiet en ... Grădescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sao Đỏ FC - VN LiverpoolFC 1:5

89e minuut.
Domi speelt de bal door. Alkayam is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rekowski neemt de hoekschop. Daar is Alkayam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sao Đỏ FC 62%, VN LiverpoolFC 38%.
Sao Đỏ FC - VN LiverpoolFC 1:5