Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 13:29
  • Competitiewedstrijd: Vietnam cup
  • Stadion: Arb Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4122
VN LiverpoolFC Hòn Ngọc Viễn Đông
Phong ngu chat Tactiek 4-4-2-ATT
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.5 gemiddelde waardering 51.4
incredible Schieten adequate
formidable Passen very good
formidable Verdedigen excellent


7e minuut.
Văn Vũ passt de bal met de wreef. Ngọc Hiền is nu in balbezit. Ngọc Hiền passt de bal in één keer door. Şevket rent richting de bal. Şevket draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Sancho probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Hiền geeft een lange en hoge pass. Şevket springt en kopt de bal. Tường Minh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bilík bokst de bal weg.

10e minuut.
Oldenburger bereikt de bal nog maar net als eerste. Oldenburger geeft een lange en hoge pass. Trung Nghĩa probeert de bal met de borst te controleren. Sulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Guyot bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hải Ðăng met de inworp. Guyot rent richting de bal. Guyot draait met de bal, schiet en ... Quốc Khánh bokst de bal weg.

21e minuut.
Klungelig pakt Văn Vũ de bal. Oldenburger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Văn Vũ is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dłubis met een snel genomen vrije trap. Şevket bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevket haalt uit met een fantastische trap. Bilík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VN LiverpoolFC - Hòn Ngọc Viễn Đông 1:0

26e minuut.
Toàn Quân is nu in balbezit. Toàn Quân geeft een lange en hoge pass. Sancho is nu in balbezit. Sancho geeft de bal voor. Şevket krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Ngọc Hiền geeft een lange en hoge pass. Şevket springt en kopt de bal. Daar is Matějů, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şevket rent richting de bal. Şevket schiet op doel. Bilík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Poniatowski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
VN LiverpoolFC - Hòn Ngọc Viễn Đông 2:0

31e minuut.
Oldenburger speelt de bal door. Hải Ðăng is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ngọc Hiền. Ngọc Hiền krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Tường Minh probeert de bal met de borst te controleren. Şevket bereikt de bal nog maar net als eerste. Tường Minh begaat een overtreding. Şevket is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dłubis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bilík speelt de bal door. Sancho kopt de bal weg. Şevket is nu in balbezit. Şevket schiet op doel. Bilík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Oldenburger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dłubis onderschept slim de pass. Dłubis met een sublieme pass. Şevket bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevket schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Kiên Cường is nu in balbezit. Dłubis onderschept slim de pass. Dłubis passt de bal met de wreef. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Inworp. Sancho met de inworp. Ngọc Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Hiền geeft een hoge lob. Şevket springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VN LiverpoolFC 34%, Hòn Ngọc Viễn Đông 66%.
VN LiverpoolFC - Hòn Ngọc Viễn Đông 2:0

48e minuut.
Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancho geeft een lange en hoge pass. Şevket is nu in balbezit. Şevket schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Sancho passt de bal zonder na te denken. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ probeert naar een medespeler te passen. Şevket rent richting de bal. Şevket schiet op doel. Bilík bokst de bal weg. Ngọc Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Hiền haalt uit met een fantastische trap. Bilík bokst de bal weg. Poniatowski heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

62e minuut.
Şevket rent richting de bal. Şevket passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ngọc Hiền de bal. Ngọc Hiền geeft de bal voor. Văn Vũ krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Văn Vũ passt de bal met de wreef. Sancho is nu in balbezit. Sancho geeft de bal voor. Şevket springt en kopt de bal. Bilík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VN LiverpoolFC - Hòn Ngọc Viễn Đông 3:0

87e minuut.
Şevket is nu in balbezit. Şevket draait met de bal, schiet en ... Matějů probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ geeft een lange en hoge pass. Bilík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VN LiverpoolFC 28%, Hòn Ngọc Viễn Đông 72%.
VN LiverpoolFC - Hòn Ngọc Viễn Đông 3:0