Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
D.K.F.C. Cicignon IF
5DEF2ATTWING Tactiek Jzperino
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
45.8 gemiddelde waardering 49.5
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Ţânţar geeft een hoge lob. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz García legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prieto raakt geblesseerd tijdens het duel. Bakuła kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - Cicignon IF 0:1

9e minuut.
van Linge is nu in balbezit. Ţânţar onderschept slim de pass. Ţânţar geeft een hoge lob. Bakuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakuła haalt uit met een fantastische trap. Benjaminsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - Cicignon IF 0:2

13e minuut.
Prieto rent richting de bal. Pistrui rent richting de bal. Prieto onderschept slim de pass. Prieto haalt uit met een fantastische trap. Benjaminsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - Cicignon IF 0:3

16e minuut.
Prieto speelt de bal door. Bakuła bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Númason. Bakuła raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Raña neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Prieto haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Benjaminsson trapt de bal weg van het doel. Jinyu kopt de bal weg. van Linge bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - Cicignon IF 1:3

21e minuut.
Ruiz García is nu in balbezit. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto passt de bal met de wreef. Bakuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakuła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Benjaminsson trapt de bal weg van het doel. van Linge kopt de bal weg. Daar is Klamczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vis onderschept slim de pass. Vis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Prieto onderschept slim de pass. Prieto passt de bal met de wreef. Bakuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto rent richting de bal. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Delgado geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaçaner met de inworp. Bakuła rent richting de bal. Bakuła haalt uit met een fantastische trap. Benjaminsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Ruiz García bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz García probeert naar een medespeler te passen. van Linge bereikt de bal nog maar net als eerste. van Linge geeft de bal voor. Vis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Númason geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vis stond buitenspel. Klamczyński neemt vlug de vrije trap. Prieto is nu in balbezit. Prieto draait met de bal, schiet en ... Benjaminsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Kaçaner heeft problemen om de bal te vangen. Kaçaner kopt de bal weg. İbrahimov geeft een lange en hoge pass. Kaçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaçaner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D.K.F.C. 63%, Cicignon IF 37%.
D.K.F.C. - Cicignon IF 1:3

48e minuut.
Prieto passt de bal zonder na te denken. Ţânţar is nu in balbezit. Ţânţar passt de bal met de wreef. Kaçaner rent richting de bal. Kaçaner schiet op doel. Benjaminsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Benjaminsson speelt de bal door. Raña kopt de bal weg. Prieto rent richting de bal. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - Cicignon IF 1:4

51e minuut.
Bakuła is nu in balbezit. Ruiz García onderschept slim de pass. Ruiz García geeft de bal voor. Jinyu is nu in balbezit. Jinyu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Ruiz García de bal onder controle te krijgen. van Linge rent richting de bal. van Linge geeft een lange en hoge pass. Númason bereikt de bal nog maar net als eerste. Númason geeft een hoge lob. Lund bokst de bal weg.

63e minuut.
Raña passt de bal zonder na te denken. Kaçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosselaar geeft de bal voor. van Linge rent richting de bal. van Linge schiet op doel. Lund bokst de bal weg.

66e minuut.
Pistrui geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abriß met een snelle inworp. Prieto is nu in balbezit. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ofstad kopt de bal weg. Abriß probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ofstad de bal. Jinyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinyu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - Cicignon IF 2:4

69e minuut.
İbrahimov met een sublieme pass. Delgado is nu in balbezit. Kaçaner rent richting de bal. Kaçaner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - Cicignon IF 2:5

72e minuut.
Jinyu is nu in balbezit. Jinyu passt de bal zonder na te denken. van Linge bereikt de bal nog maar net als eerste. van Linge schiet op doel. Lund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - Cicignon IF 3:5

85e minuut.
Númason speelt de bal door. Bosselaar is nu in balbezit. Bosselaar geeft een lange en hoge pass. Daar is van Linge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Linge schiet op doel. Lund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D.K.F.C. 52%, Cicignon IF 48%.
D.K.F.C. - Cicignon IF 3:5