Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nikki Sixxers HUMBLELANDS
Links Tactiek 532
54% Balbezit 46%
22% Spel op eigen helft 78%
30 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
56 gemiddelde waardering 31.9
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen zwak
zeer goed Verdedigen matig


4e minuut.
Sentubery kopt de bal weg. Terek is nu in balbezit. Terek met een sublieme pass. Sentubery bereikt de bal nog maar net als eerste. Sentubery schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Terek rent richting de bal. Terek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - HUMBLELANDS 1:0

12e minuut.
Terek rent richting de bal. Terek passt de bal zonder na te denken. Shatskikh is nu in balbezit. Sentubery verovert de bal door een tackle van achteren. Sentubery schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Rabiński onderschept slim de pass. Rabiński geeft een hoge lob. Sentubery kopt de bal weg. Terek is nu in balbezit. Terek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ciobanu trapt de bal weg. Cioper kan de bal niet met de borst controleren. Cioper probeert naar een medespeler te passen. Sentubery bereikt de bal nog maar net als eerste. Sentubery schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Silooy is nu in balbezit. Cioper verovert de bal door een tackle van achteren. Cioper geeft een hoge lob. Sentubery rent richting de bal. Sentubery draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - HUMBLELANDS 2:0

17e minuut.
Nes is nu in balbezit. Silooy is nu in balbezit. Nes begaat een overtreding. Nes krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Porsche controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ovchinnikov neemt vlug de vrije trap. Sentubery kopt de bal weg. Terek is nu in balbezit. Terek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Cioper rent richting de bal. Cioper geeft een lange en hoge pass. Terek kopt de bal weg. Sentubery rent richting de bal. Sentubery schiet op doel. Ciobanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - HUMBLELANDS 3:0

33e minuut.
Sentubery rent richting de bal. Sentubery passt de bal in één keer door. Półtorak rent richting de bal. Terek verovert de bal door een tackle van achteren. Terek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - HUMBLELANDS 4:0

40e minuut.
Rabiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Terek de bal. Sentubery rent richting de bal. Sentubery schiet op doel. Ciobanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Półtorak trapt de bal weg van het doel. Cioper geeft een hoge lob. Terek heeft problemen om de bal te vangen. Sentubery bereikt de bal nog maar net als eerste. Sentubery haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - HUMBLELANDS 5:0

42e minuut.
van Houten heeft problemen om de bal te vangen. Terek rent richting de bal. Półtorak rent richting de bal. Terek is nu in balbezit. Terek haalt uit met een fantastische trap. Ciobanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikki Sixxers 20%, HUMBLELANDS 80%.
Nikki Sixxers - HUMBLELANDS 5:0

46e minuut.
Andilolo komt het veld opgelopen. Curuś komt het veld opgelopen. Davidov komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Nacht bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacht passt de bal in één keer door. Sentubery heeft problemen om de bal te vangen. Sentubery haalt uit met een fantastische trap. Ciobanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - HUMBLELANDS 6:0

52e minuut.
Ślepecki verovert de bal door een tackle van achteren. Nacht rent richting de bal. Nacht geeft een lange en hoge pass. Terek is nu in balbezit. Terek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Nacht rent richting de bal. Cioper rent richting de bal. Cioper geeft een lange en hoge pass. Sentubery springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - HUMBLELANDS 7:0

56e minuut.
Rabiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiński probeert naar een medespeler te passen. Sentubery rent richting de bal. Sentubery haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - HUMBLELANDS 8:0

61e minuut.
Klungelig pakt Curuś de bal. Silooy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rabiński. Rabiński krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Ovchinnikov geeft de bal voor. Daar is Półtorak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terek onderschept slim de pass. Terek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - HUMBLELANDS 9:0

64e minuut.
van Houten geeft een lange en hoge pass. Nacht rent richting de bal. Nacht geeft een hoge lob. Terek rent richting de bal. Terek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - HUMBLELANDS 10:0

68e minuut.
Ovchinnikov speelt de bal door. Seim is nu in balbezit. Seim probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Terek de bal. Terek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - HUMBLELANDS 11:0

69e minuut.
Ovchinnikov geeft een hoge lob. Sentubery rent richting de bal. van Houten is nu in balbezit. Terek onderschept slim de pass. Terek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - HUMBLELANDS 12:0

73e minuut.
Davidov met een sublieme pass. Klungelig pakt Andilolo de bal. Andilolo probeert naar een medespeler te passen. Seim rent richting de bal. Seim geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Seim rent richting de bal. Seim geeft een hoge lob. Davidov rent richting de bal. Terek onderschept slim de pass. Terek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - HUMBLELANDS 13:0

81e minuut.
Nes met een sublieme pass. Rabiński rent richting de bal. Rabiński probeert naar een medespeler te passen. Sentubery bereikt de bal nog maar net als eerste. Sentubery schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Er onderschept slim de pass. Mandioca verovert de bal door een tackle van achteren. Mandioca geeft een hoge lob. Terek is nu in balbezit. Terek schiet op doel. Ciobanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikki Sixxers 25%, HUMBLELANDS 75%.
Nikki Sixxers - HUMBLELANDS 13:0