Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HUMBLELANDS Nikki Sixxers
523 Tactiek Links
50% Balbezit 50%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
44.5 gemiddelde waardering 53.2
goed Schieten solide
redelijk Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Mandioca geeft een lange en hoge pass. Porębski probeert naar een medespeler te passen. Crăcilă is nu in balbezit. Noorsalu onderschept slim de pass. Noorsalu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lens probeert naar een medespeler te passen. Rabiński kopt de bal weg. Porębski rent richting de bal. Porębski geeft een lange en hoge pass. Noorsalu maakt een snoekduik en kopt de bal. Lens bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Porębski met een sublieme pass. Glesnes rent richting de bal. Tempels verovert de bal door een tackle van achteren. Noorsalu rent richting de bal. Noorsalu schiet op doel. Lens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Półtorak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiński verovert de bal door een tackle van achteren. Rabiński geeft een hoge lob. Glesnes is nu in balbezit. Glesnes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Conners kopt de bal weg. Barrett probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barrett geeft de bal voor. Porębski geeft een lange en hoge pass. Glesnes maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - Nikki Sixxers 0:1

19e minuut.
Davidov probeert naar een medespeler te passen. Półtorak rent richting de bal. Półtorak geeft een lange en hoge pass. Porębski geeft een hoge lob. Noorsalu maakt een snoekduik en kopt de bal. Lens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Seim bereikt de bal nog maar net als eerste. Seim geeft de bal voor. Daar is Crăcilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glesnes rent richting de bal. Glesnes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Curuś geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nes de bal. Seim met een sublieme pass. Glesnes is nu in balbezit. Glesnes schiet op doel. Lens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Buitenspel voor Bonolo. Goede buitenspelval van de verdediging. Mandioca neemt vlug de vrije trap. Daar is Glesnes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noorsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Noorsalu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - Nikki Sixxers 0:2

33e minuut.
Noorsalu controleert de bal met de borst. Jędrzejak is nu in balbezit. Jędrzejak passt de bal in één keer door. Porębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Porębski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HUMBLELANDS 77%, Nikki Sixxers 23%.
HUMBLELANDS - Nikki Sixxers 0:2

49e minuut.
Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov passt de bal in één keer door. Bonolo rent richting de bal. Bonolo draait met de bal, schiet en ... Pingin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - Nikki Sixxers 1:2

56e minuut.
Noorsalu is nu in balbezit. Noorsalu probeert naar een medespeler te passen. Glesnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Glesnes haalt uit met een fantastische trap. Tempels probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - Nikki Sixxers 1:3

60e minuut.
Dombrowski is nu in balbezit. Dombrowski passt de bal in één keer door. Glesnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Glesnes haalt uit met een fantastische trap. Lens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - Nikki Sixxers 1:4

68e minuut.
Davidov speelt de bal door. Dombrowski is nu in balbezit. Dombrowski met een sublieme pass. Noorsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Noorsalu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Półtorak heeft problemen om de bal te vangen. Półtorak geeft een hoge lob. Bonolo is nu in balbezit. Bonolo draait met de bal, schiet en ... Pingin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - Nikki Sixxers 2:4

84e minuut.
Dombrowski rent richting de bal. Dombrowski probeert naar een medespeler te passen. Noorsalu rent richting de bal. Noorsalu schiet op doel. Lens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - Nikki Sixxers 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HUMBLELANDS 68%, Nikki Sixxers 32%.
HUMBLELANDS - Nikki Sixxers 2:5