Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HUMBLELANDS D.K.F.C.
532 Tactiek 5DEF2ATTWING
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
32.4 gemiddelde waardering 42.5
goed Schieten solide
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Vis onderschept slim de pass. Númason is nu in balbezit. Númason passt de bal zonder na te denken. Jinyu rent richting de bal. Jinyu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Númason speelt de bal door. Jinyu is nu in balbezit. Snoeckx is nu in balbezit. Jinyu is nu in balbezit. Jinyu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Snoeckx met een sublieme pass. Porsche is nu in balbezit. Porsche speelt de bal door. Csernyánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csernyánszki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Vis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vis passt de bal in één keer door. Jinyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinyu haalt uit met een fantastische trap. Półtorak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Vis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinyu is nu in balbezit. Vis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vis draait met de bal, schiet en ... Ciobanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - D.K.F.C. 0:1

19e minuut.
Delgado probeert naar een medespeler te passen. Vis rent richting de bal. Jinyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vis rent richting de bal. Vis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - D.K.F.C. 0:2

22e minuut.
Vis schiet op doel. Inworp. Verboven met een snelle inworp. van Linge is nu in balbezit. van Linge geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Ciobanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Jinyu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - D.K.F.C. 0:3

25e minuut.
van Linge geeft een lange en hoge pass. Półtorak kopt de bal weg. Númason speelt de bal door. Jinyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinyu schiet op doel. Ciobanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Jinyu rent richting de bal. Półtorak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinyu onderschept slim de pass. Jinyu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - D.K.F.C. 0:4

31e minuut.
van Linge bereikt de bal nog maar net als eerste. Verboven begaat een overtreding. van Linge is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. İbrahimov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jinyu krijgt zijn hoofd ertegen. Ciobanu bokst de bal weg. Vis is nu in balbezit. Vis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - D.K.F.C. 0:5

33e minuut.
İbrahimov passt de bal in één keer door. van Linge is nu in balbezit. van Linge met een sublieme pass. Jinyu is nu in balbezit. Jinyu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Vis is nu in balbezit. Númason is nu in balbezit. Númason met een sublieme pass. Jinyu is nu in balbezit. Jinyu haalt uit met een fantastische trap. Ciobanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HUMBLELANDS 76%, D.K.F.C. 24%.
HUMBLELANDS - D.K.F.C. 0:5

46e minuut.
Davidov komt het veld opgelopen. Curuś komt het veld opgelopen. Andilolo komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Númason is nu in balbezit. Númason passt de bal met de wreef. Jinyu is nu in balbezit. Jinyu haalt uit met een fantastische trap. Półtorak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Porsche rent richting de bal. Porsche geeft een lange en hoge pass. Bosselaar is nu in balbezit. Bosselaar geeft de bal voor. Silooy kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Ruiz García verovert de bal door een tackle van achteren. Curuś bereikt de bal nog maar net als eerste. van Linge tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van Linge krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Bosselaar verovert de bal door een tackle van achteren. Bosselaar geeft de bal voor. Jinyu kopt de bal weg. Númason bereikt de bal nog maar net als eerste. Númason schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Jinyu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. van Nederland komt het veld opgelopen.

72e minuut.
van Linge passt de bal in één keer door. van Nederland heeft problemen om de bal te vangen. Curuś bereikt de bal nog maar net als eerste. van Linge verovert de bal door een tackle van achteren. van Linge schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Vis is nu in balbezit. Númason bereikt de bal nog maar net als eerste. Númason passt de bal in één keer door. van Linge bereikt de bal nog maar net als eerste. van Linge haalt uit met een fantastische trap. Ciobanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - D.K.F.C. 0:6

85e minuut.
İbrahimov passt de bal met de wreef. van Nederland is nu in balbezit. Półtorak verovert de bal door een tackle van achteren. van Nederland verovert de bal door een tackle van achteren. van Nederland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HUMBLELANDS 59%, D.K.F.C. 41%.
HUMBLELANDS - D.K.F.C. 0:6