Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
D.K.F.C. HUMBLELANDS
5DEF2ATTWING Tactiek 532
49% Balbezit 51%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 32.7
solid Schieten good
adequate Passen weak
average Verdedigen weak


1e minuut.
Jinyu heeft problemen om de bal te vangen. Vis is nu in balbezit. Vis probeert naar een medespeler te passen. van Linge is nu in balbezit. van Linge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - HUMBLELANDS 1:0

5e minuut.
Er bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz García verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz García passt de bal met de wreef. Jinyu rent richting de bal. Jinyu draait met de bal, schiet en ... Ciobanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Frka met een sublieme pass. Daar is Vis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jinyu is nu in balbezit. Jinyu schiet op doel. Ciobanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - HUMBLELANDS 2:0

27e minuut.
Nielssen rent richting de bal. Markiet onderschept slim de pass. Markiet geeft de bal voor. Vis springt en kopt de bal. van Linge geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Nielssen passt de bal zonder na te denken. Er bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pistrui zijn tegenspeler op de grond. Er is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nielssen wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Benjaminsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Er rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - HUMBLELANDS 2:1

34e minuut.
Shatskikh passt de bal in één keer door. Númason geeft een hoge lob. Verboven is nu in balbezit. van Linge onderschept slim de pass. van Linge haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Vis heeft problemen om de bal te vangen. Półtorak met een sublieme pass. Shatskikh rent richting de bal. Númason rent richting de bal. Númason probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Delgado geeft een lange en hoge pass. Półtorak rent richting de bal. Jinyu onderschept slim de pass. Jinyu draait met de bal, schiet en ... Ciobanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - HUMBLELANDS 3:1

44e minuut.
Vis passt de bal met de wreef. van Linge bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Verboven zijn tegenspeler op de grond. Verboven krijgt een gele kaart. van Linge raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Frka neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Vis probeert de bal met de borst te controleren. Ciobanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D.K.F.C. 33%, HUMBLELANDS 67%.
D.K.F.C. - HUMBLELANDS 3:1

46e minuut.
Andilolo komt het veld opgelopen. Curuś komt het veld opgelopen. Davidov komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Bosselaar passt de bal zonder na te denken. Númason probeert naar een medespeler te passen. Vis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinyu rent richting de bal. Jinyu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Daar is van Linge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Linge geeft een lange en hoge pass. Daar is Vis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jinyu rent richting de bal. Jinyu haalt uit met een fantastische trap. Ciobanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Frka onderschept slim de pass. Frka passt de bal in één keer door. Númason probeert naar een medespeler te passen. Vis is nu in balbezit. Vis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Porsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Porsche geeft een hoge lob. Er kopt de bal weg. Csernyánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csernyánszki haalt uit met een fantastische trap. Benjaminsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Curuś met een sublieme pass. Frka is nu in balbezit. Frka probeert naar een medespeler te passen. Vis rent richting de bal. Vis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Bosselaar is nu in balbezit. Bosselaar geeft een lange en hoge pass. Vis is nu in balbezit. Vis haalt uit met een fantastische trap. Ciobanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D.K.F.C. 33%, HUMBLELANDS 67%.
D.K.F.C. - HUMBLELANDS 3:1