Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cicignon IF Nikki Sixxers
Jzperino Tactiek Links
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 6
50.1 gemiddelde waardering 52.3
solid Schieten good
solid Passen good
good Verdedigen excellent


10e minuut.
Dokter rent richting de bal. Dokter probeert naar een medespeler te passen. Kaçaner rent richting de bal. Kaçaner haalt uit met een fantastische trap. Pingin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cicignon IF - Nikki Sixxers 1:0

11e minuut.
Casas Cuevas probeert naar een medespeler te passen. Dombrowski is nu in balbezit. Casas Cuevas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Casas Cuevas krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Ofstad rent richting de bal. Rabiński verovert de bal door een tackle van achteren. Rabiński geeft de bal voor. Glesnes maakt een snoekduik en kopt de bal. Lund werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Cioper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rabiński geeft de bal voor. Kaçaner probeert de bal aan de voet te houden. Dombrowski rent richting de bal. Dombrowski schiet op doel. Lund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Rabiński rent richting de bal. Raña verovert de bal door een tackle van achteren. Raña passt de bal in één keer door. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Nacht raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carrera komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Mandioca kopt de bal weg. Klungelig pakt Conners de bal. Bakuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakuła schiet op doel. Pingin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cicignon IF - Nikki Sixxers 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cicignon IF 52%, Nikki Sixxers 48%.
Cicignon IF - Nikki Sixxers 2:0

61e minuut.
Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto passt de bal zonder na te denken. Bakuła is nu in balbezit. Bakuła draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Hoàng Thành speelt de bal door. Raña is nu in balbezit. Carrera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Carrera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cicignon IF 53%, Nikki Sixxers 47%.
Cicignon IF - Nikki Sixxers 2:0