Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cicignon IF HUMBLELANDS
Jzperino Tactiek 532
54% Balbezit 46%
19% Spel op eigen helft 81%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.7 gemiddelde waardering 32.4
solide Schieten goed
zeer goed Passen zwak
matig Verdedigen matig


5e minuut.
Raña rent richting de bal. Raña geeft de bal voor. Bakuła kopt de bal weg. Prieto is nu in balbezit. Prieto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Snoeckx probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Shatskikh de bal. Prieto is nu in balbezit. Prieto haalt uit met een fantastische trap. Ciobanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ţânţar verovert de bal door een tackle van achteren. Ţânţar met een sublieme pass. Raña speelt de bal door. Bakuła is nu in balbezit. Bakuła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Prieto heeft problemen om de bal te vangen. Bakuła is nu in balbezit. Półtorak verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto draait met de bal, schiet en ... Ciobanu bokst de bal weg.

31e minuut.
Ţânţar rent richting de bal. Ţânţar met een sublieme pass. Prieto probeert naar een medespeler te passen. Bakuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakuła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Półtorak passt de bal in één keer door. Verboven bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto onderschept slim de pass. Bakuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakuła draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Silooy rent richting de bal. Raña verovert de bal door een tackle van achteren. Raña passt de bal zonder na te denken. Prieto is nu in balbezit. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bakuła is nu in balbezit. Półtorak onderschept slim de pass. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto schiet op doel. Ciobanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cicignon IF - HUMBLELANDS 1:0

41e minuut.
Hoàng Thành met een sublieme pass. Kaçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaçaner probeert naar een medespeler te passen. Bakuła is nu in balbezit. Bakuła haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cicignon IF - HUMBLELANDS 2:0

42e minuut.
Ţânţar geeft een hoge lob. Prieto rent richting de bal. Bakuła is nu in balbezit. Bakuła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cicignon IF - HUMBLELANDS 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cicignon IF 20%, HUMBLELANDS 80%.
Cicignon IF - HUMBLELANDS 3:0

46e minuut.
Andilolo komt het veld opgelopen. Curuś komt het veld opgelopen. Davidov komt het veld opgelopen.

49e minuut.
van Houten controleert de bal met de borst. Prieto is nu in balbezit. van Houten legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prieto raakt geblesseerd tijdens het duel. Bakuła neemt de penalty, wat een uithaal! Ciobanu bokst de bal weg.

54e minuut.
Bakuła is nu in balbezit. Bakuła draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Półtorak de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kaçaner neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Abriß rent richting de bal. Abriß passt de bal met de wreef. Ţânţar geeft een hoge lob. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Inworp. Porsche met de inworp. Hoàng Thành rent richting de bal. Csernyánszki onderschept slim de pass. Csernyánszki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Curuś rent richting de bal. Raña verovert de bal door een tackle van achteren. Raña passt de bal in één keer door. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto haalt uit met een fantastische trap. Ciobanu bokst de bal weg.

66e minuut.
Raña kopt de bal weg. Półtorak is nu in balbezit. Bakuła verovert de bal door een tackle van achteren. Bakuła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Prieto rent richting de bal. Półtorak onderschept slim de pass. Bakuła onderschept slim de pass. Bakuła haalt uit met een fantastische trap. Ciobanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cicignon IF - HUMBLELANDS 4:0

70e minuut.
van Houten geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Csernyánszki stond buitenspel. Abriß neemt vlug de vrije trap. Bakuła is nu in balbezit. Bakuła draait met de bal, schiet en ... Ciobanu bokst de bal weg.

72e minuut.
Porsche speelt de bal door. Raña speelt de bal door. Kaçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaçaner haalt uit met een fantastische trap. Półtorak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bakuła is nu in balbezit. Prieto rent richting de bal. Bakuła rent richting de bal. Bakuła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cicignon IF - HUMBLELANDS 5:0

77e minuut.
Półtorak geeft een lange en hoge pass. Daar is Curuś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prieto is nu in balbezit. Prieto draait met de bal, schiet en ... Bakuła probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Davidov met een sublieme pass. Raña is nu in balbezit. Raña passt de bal met de wreef. Kaçaner is nu in balbezit. Kaçaner geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Curuś speelt de bal door. Silooy rent richting de bal. Silooy passt de bal met de wreef. Prieto is nu in balbezit. Prieto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Bakuła probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Davidov rent richting de bal. Davidov geeft een hoge lob. Raña geeft een lange en hoge pass. Bakuła springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Silooy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prieto kopt de bal weg. Daar is Davidov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaçaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaçaner schiet op doel. Ciobanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cicignon IF 17%, HUMBLELANDS 83%.
Cicignon IF - HUMBLELANDS 5:0