Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HUMBLELANDS Cicignon IF
532 Tactiek Jzperino
47% Balbezit 53%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 34
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
32.4 gemiddelde waardering 47.3
redelijk Schieten solide
zwak Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


3e minuut.
Magallanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Magallanes geeft een hoge lob. Daar is van Houten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prieto rent richting de bal. Prieto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ciobanu met een sublieme pass. Raña kopt de bal weg. Bakuła is nu in balbezit. Prieto rent richting de bal. Prieto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Raña speelt de bal door. Bakuła is nu in balbezit. Bakuła speelt de bal door. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ciobanu met een harde bal richting middenveld. Abriß kopt de bal weg. Prieto rent richting de bal. Bakuła rent richting de bal. Bakuła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Snoeckx rent richting de bal. Raña is nu in balbezit. Raña geeft een hoge lob. Bakuła krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - Cicignon IF 0:1

18e minuut.
Casas Cuevas geeft een hoge lob. Prieto is nu in balbezit. Prieto met een sublieme pass. Bakuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakuła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - Cicignon IF 0:2

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magallanes met de inworp. Raña rent richting de bal. Raña geeft een lange en hoge pass. Prieto maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciobanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Klungelig pakt Magallanes de bal. Snoeckx rent richting de bal. Magallanes onderschept slim de pass. Bakuła is nu in balbezit. Bakuła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Półtorak onderschept slim de pass. Prieto is nu in balbezit. Daar is Prieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prieto haalt uit met een fantastische trap. Ciobanu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Prieto rent richting de bal. Prieto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Bakuła probeert de bal aan de voet te houden. Snoeckx speelt de bal door. Nielssen heeft problemen om de bal te vangen. Raña verovert de bal door een tackle van achteren. Raña draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Hoàng Thành geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Półtorak de bal. Bakuła is nu in balbezit. Bakuła draait met de bal, schiet en ... Ciobanu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Bakuła is nu in balbezit. Prieto rent richting de bal. Prieto passt de bal zonder na te denken. Bakuła is nu in balbezit. Bakuła schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - Cicignon IF 0:3

37e minuut.
Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Półtorak probeert naar een medespeler te passen. Prieto speelt de bal door. Bakuła is nu in balbezit. Bakuła haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Raña is nu in balbezit. Raña geeft een lange en hoge pass. Bakuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakuła haalt uit met een fantastische trap. Ciobanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - Cicignon IF 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HUMBLELANDS 84%, Cicignon IF 16%.
HUMBLELANDS - Cicignon IF 0:4

46e minuut.
Davidov komt het veld opgelopen. Curuś komt het veld opgelopen. Andilolo komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Abriß probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Magallanes de bal. Magallanes passt de bal in één keer door. Daar is Bakuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakuła draait met de bal, schiet en ... Ciobanu bokst de bal weg. van Houten rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - Cicignon IF 0:5

54e minuut.
Porsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Ofstad met een sublieme pass. Ţânţar geeft de bal voor. Klungelig pakt Prieto de bal. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Magallanes rent richting de bal. Er verovert de bal door een tackle van achteren. Casas Cuevas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Casas Cuevas krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Ofstad geeft een lange en hoge pass. Prieto is nu in balbezit. Andilolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto onderschept slim de pass. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - Cicignon IF 0:6

67e minuut.
Ţânţar verovert de bal door een tackle van achteren. Ţânţar passt de bal zonder na te denken. Półtorak is nu in balbezit. Bakuła onderschept slim de pass. Bakuła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Curuś is nu in balbezit. Magallanes onderschept slim de pass. Magallanes met een sublieme pass. Klungelig pakt Bakuła de bal. Bakuła schiet op doel. Ciobanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prieto rent richting de bal. Prieto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - Cicignon IF 0:7

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Magallanes de bal onder controle te krijgen. Ţânţar met een sublieme pass. Bakuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto is nu in balbezit. Prieto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Casas Cuevas is nu in balbezit. Er tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Casas Cuevas raakt geblesseerd tijdens het duel. Casas Cuevas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Półtorak kopt de bal weg. Prieto is nu in balbezit. Prieto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bakuła rent richting de bal. Prieto rent richting de bal. Prieto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Prieto rent richting de bal. van Houten legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prieto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prieto neemt de penalty, wat een uithaal! Ciobanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HUMBLELANDS - Cicignon IF 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HUMBLELANDS 77%, Cicignon IF 23%.
HUMBLELANDS - Cicignon IF 0:8