Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
D.K.F.C. Nikki Sixxers
5DEF2ATTWING Tactiek Links
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
44.8 gemiddelde waardering 51.3
solide Schieten goed
goed Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Markiet rent richting de bal. İbrahimov met een sublieme pass. van Linge is nu in balbezit. van Linge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - Nikki Sixxers 1:0

12e minuut.
Dombrowski is nu in balbezit. Dombrowski probeert naar een medespeler te passen. Noorsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Noorsalu schiet op doel. Benjaminsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
D.K.F.C. - Nikki Sixxers 1:1

17e minuut.
Rabiński onderschept slim de pass. Rabiński met een sublieme pass. Noorsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Noorsalu draait met de bal, schiet en ... Benjaminsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - Nikki Sixxers 1:2

23e minuut.
van Linge rent richting de bal. Conners is nu in balbezit. van Linge onderschept slim de pass. van Linge haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Noorsalu passt de bal in één keer door. Nacht is nu in balbezit. Nacht speelt de bal door. Glesnes is nu in balbezit. Glesnes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Markiet kan de bal niet met de borst controleren. Nacht speelt de bal door. Rabiński probeert naar een medespeler te passen. Glesnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Glesnes schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - Nikki Sixxers 1:3

34e minuut.
İbrahimov onderschept slim de pass. Pistrui is nu in balbezit. Pistrui geeft de bal voor. van Linge bereikt de bal nog maar net als eerste. van Linge haalt uit met een fantastische trap. Pingin bokst de bal weg.

35e minuut.
Nes verovert de bal door een tackle van achteren. Pingin is nu in balbezit. Pingin geeft een hoge lob. Noorsalu rent richting de bal. Noorsalu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Delgado probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Rabiński geeft een lange en hoge pass. Noorsalu rent richting de bal. Glesnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Glesnes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - Nikki Sixxers 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D.K.F.C. 59%, Nikki Sixxers 41%.
D.K.F.C. - Nikki Sixxers 1:4

66e minuut.
Cioper met een sublieme pass. Nacht speelt de bal door. Ruiz García verovert de bal door een tackle van achteren. Dombrowski rent richting de bal. Dombrowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D.K.F.C. 61%, Nikki Sixxers 39%.
D.K.F.C. - Nikki Sixxers 1:4