Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nikki Sixxers D.K.F.C.
Links Tactiek 5DEF2ATTWING
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
60.6 gemiddelde waardering 43.4
uitstekend Schieten solide
solide Passen redelijk
formidabel Verdedigen redelijk


16e minuut.
Ovchinnikov onderschept slim de pass. Ovchinnikov probeert naar een medespeler te passen. Sentubery bereikt de bal nog maar net als eerste. Sentubery schiet op doel. Benjaminsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - D.K.F.C. 1:0

24e minuut.
Frka is nu in balbezit. Frka geeft een lange en hoge pass. Porębski is nu in balbezit. Númason verovert de bal door een tackle van achteren. Númason geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Mandioca passt de bal zonder na te denken. Porębski rent richting de bal. Porębski speelt de bal door. Sentubery bereikt de bal nog maar net als eerste. Sentubery schiet op doel. Benjaminsson bokst de bal weg.

34e minuut.
Nacht kopt de bal weg. Klungelig pakt Markiet de bal. Terek bereikt de bal nog maar net als eerste. Terek schiet op doel. Bosselaar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benjaminsson bokst de bal weg.

37e minuut.
Hjorthaugreite is nu in balbezit. Hjorthaugreite geeft een hoge lob. Marson rent richting de bal. Marson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Carrera speelt de bal door. Nacht is nu in balbezit. Nacht geeft een hoge lob. Terek bereikt de bal nog maar net als eerste. Terek haalt uit met een fantastische trap. Benjaminsson bokst de bal weg.

45e minuut.
Frka speelt de bal door. Ovchinnikov verovert de bal door een tackle van achteren. van Linge is nu in balbezit. van Linge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nikki Sixxers - D.K.F.C. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikki Sixxers 37%, D.K.F.C. 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nikki Sixxers - D.K.F.C. 1:1

47e minuut.
Porębski rent richting de bal. Porębski geeft een lange en hoge pass. Sentubery kopt de bal weg. Marson rent richting de bal. Marson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Terek is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rabiński komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Marson passt de bal met de wreef. Porębski rent richting de bal. Porębski passt de bal zonder na te denken. Marson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Hjorthaugreite probeert naar een medespeler te passen. Terek kopt de bal weg. Marson is nu in balbezit. Marson draait met de bal, schiet en ... Benjaminsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - D.K.F.C. 2:1

58e minuut.
Terek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiński passt de bal met de wreef. Marson rent richting de bal. Marson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Marson controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bosselaar neemt vlug de vrije trap. Jinyu kopt de bal weg. van Linge rent richting de bal. van Linge schiet op doel. Hjorthaugreite kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera passt de bal met de wreef. Porębski met een sublieme pass. Marson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - D.K.F.C. 3:1

68e minuut.
van Linge bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepecki verovert de bal door een tackle van achteren. Ślepecki met een sublieme pass. Sentubery is nu in balbezit. Sentubery haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Inworp. Glesnes komt het veld opgelopen. Nes komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Ślepecki passt de bal met de wreef. Sentubery is nu in balbezit. Terek is nu in balbezit. Terek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
van Linge bereikt de bal nog maar net als eerste. Nes rent richting de bal. Nes geeft de bal voor. Terek bereikt de bal nog maar net als eerste. Terek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Nes bereikt de bal nog maar net als eerste. van Linge verovert de bal door een tackle van achteren. Ślepecki begaat een overtreding. Ślepecki krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Sentubery bereikt de bal nog maar net als eerste. Sentubery geeft de bal voor. Klungelig pakt Terek de bal. Terek haalt uit met een fantastische trap. Benjaminsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nikki Sixxers - D.K.F.C. 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nikki Sixxers 41%, D.K.F.C. 59%.
Nikki Sixxers - D.K.F.C. 4:1