Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liberty United G-77
nog13c Tactiek RE
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
24.4 gemiddelde waardering 49.8
slecht Schieten solide
slecht Passen zeer goed
zwak Verdedigen goed


10e minuut.
Khanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanas geeft een hoge lob. Rybak rent richting de bal. Kondratovich verovert de bal door een tackle van achteren. Kondratovich draait met de bal, schiet en ... Joon-Doo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Diryavka verovert de bal door een tackle van achteren. Diryavka heeft problemen om de bal te vangen. Diryavka passt de bal in één keer door. Khanas rent richting de bal. Khanas geeft een hoge lob. Joon-Doo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Rybak verovert de bal door een tackle van achteren. Rybak passt de bal met de wreef. Daar is Segalen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopylchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopylchenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Pischur de bal. Pischur geeft de bal voor. Krasnoperov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krasnoperov is nu in balbezit. Krasnoperov draait met de bal, schiet en ... Joon-Doo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - G-77 0:1

33e minuut.
Rybak verovert de bal door een tackle van achteren. Pischur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pischur met een sublieme pass. Kondratovich is nu in balbezit. Kondratovich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - G-77 0:2

37e minuut.
Pischur met een sublieme pass. Daar is Kondratovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pischur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratovich rent richting de bal. Kondratovich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pischur met een sublieme pass. Krasnoperov geeft een hoge lob. Khanas kopt de bal weg. Kondratovich is nu in balbezit. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap. Joon-Doo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liberty United 69%, G-77 31%.
Liberty United - G-77 0:2

49e minuut.
Pischur met een sublieme pass. Krasnoperov rent richting de bal. Krasnoperov geeft een hoge lob. Khanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - G-77 0:3

50e minuut.
Diryavka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanas speelt de bal door. Kondratovich is nu in balbezit. Kondratovich schiet op doel. Joon-Doo bokst de bal weg. Khanas controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Joon-Doo neemt vlug de vrije trap. Malyuta kopt de bal weg. Pischur rent richting de bal. Pischur schiet op doel. Joon-Doo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Khanas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pischur geeft een lange en hoge pass. Kondratovich is nu in balbezit. Kondratovich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - G-77 0:4

61e minuut.
El Darwish verovert de bal door een tackle van achteren. Pischur onderschept slim de pass. Pischur passt de bal met de wreef. Khanas rent richting de bal. Khanas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Diryavka passt de bal zonder na te denken. Pischur rent richting de bal. Rótulo maakt een afschuwelijke overtreding. Rótulo krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Diryavka is nu in balbezit. Diryavka passt de bal in één keer door. Khanas is nu in balbezit. Klungelig pakt Khanas de bal. Khanas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - G-77 0:5

78e minuut.
Inworp. Khanas met de inworp. Daar is Kondratovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondratovich draait met de bal, schiet en ... El Darwish probeert de bal aan de voet te houden. Joon-Doo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Kondratovich probeert naar een medespeler te passen. Khanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Khanas met een sublieme pass. Kondratovich is nu in balbezit. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Pshenichniy onderschept slim de pass. Pshenichniy geeft een lange en hoge pass. Kondratovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondratovich haalt uit met een fantastische trap. Joon-Doo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Krasnoperov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnoperov geeft een lange en hoge pass. El Darwish heeft problemen om de bal te vangen. Kondratovich is nu in balbezit. Kondratovich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liberty United - G-77 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liberty United 80%, G-77 20%.
Liberty United - G-77 0:6