Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Division Liberty United
532 | 1w R #2 Tactiek nog13c
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
38.9 gemiddelde waardering 29.8
goed Schieten matig
goed Passen zwak
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Raça met de inworp. Molitorys geeft de bal voor. Klungelig pakt Lobanovskiy de bal. Tobilko is nu in balbezit. Tobilko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Markuszewski trapt de bal weg. Molitorys kopt de bal weg. Reckenbeil rent richting de bal. Reckenbeil schiet op doel. Joon-Doo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Claverol passt de bal met de wreef. Thám geeft een lange en hoge pass. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil schiet op doel. Joon-Doo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Division - Liberty United 1:0

39e minuut.
Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys speelt de bal door. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Division - Liberty United 2:0

40e minuut.
Yazmacı rent richting de bal. Yazmacı geeft de bal voor. Salerno heeft problemen om de bal te vangen. Reckenbeil rent richting de bal. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Niemierka probeert naar een medespeler te passen. MacCowan met een sublieme pass. Molitorys speelt de bal door. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
United Division - Liberty United 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Division 35%, Liberty United 65%.
United Division - Liberty United 3:0

53e minuut.
Thám met een sublieme pass. Daar is Salerno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Division - Liberty United 4:0

55e minuut.
Raça is nu in balbezit. Thám is nu in balbezit. Thám geeft een hoge lob. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil schiet op doel. Joon-Doo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Molitorys passt de bal met de wreef. Segalen heeft problemen om de bal te vangen. Molitorys met een sublieme pass. Reckenbeil rent richting de bal. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap. Joon-Doo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
El Darwish met de inworp. Molitorys speelt de bal door. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap. Joon-Doo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Division - Liberty United 5:0

69e minuut.
MacCowan geeft een hoge lob. Molitorys kopt de bal weg. Lobanovskiy rent richting de bal. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobanovskiy is nu in balbezit. Molitorys rent richting de bal. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap. Joon-Doo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Yazmacı passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Molitorys de bal. Molitorys passt de bal in één keer door. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Salerno verovert de bal door een tackle van achteren. Salerno passt de bal zonder na te denken. Reckenbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap. Joon-Doo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Division - Liberty United 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Division 31%, Liberty United 69%.
United Division - Liberty United 6:0