Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 18:25
  • Competitiewedstrijd: Nihiliga
  • Stadion: Ilie Balaci
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 938
A.C.Oltenia avantatu
5D.2 Tactiek 541_m
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
26 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
57 gemiddelde waardering 49.9
formidabel Schieten solide
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


9e minuut.
Porumbel trapt de bal weg van het doel. Herrera kan de bal niet met de borst controleren. Mini rent richting de bal. Musella is nu in balbezit. Musella draait met de bal, schiet en ... Sfeclă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Koryzna bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryzna geeft een lange en hoge pass. Mini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - avantatu 0:1

15e minuut.
Koryzna speelt de bal door. Pătru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pătru geeft een lange en hoge pass. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Šunjić kopt de bal weg. Pătru rent richting de bal. Pătru passt de bal in één keer door. Koryzna is nu in balbezit. Koryzna geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Moldovan is nu in balbezit. Koryzna onderschept slim de pass. Koryzna passt de bal in één keer door. Pătru geeft een lange en hoge pass. Dorobanţ springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chiacu rent richting de bal. Chiacu draait met de bal, schiet en ... Porumbel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Koryzna rent richting de bal. Koryzna geeft een lange en hoge pass. Cortez kopt de bal weg. Koryzna is nu in balbezit. Koryzna draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C.Oltenia - avantatu 1:1

27e minuut.
Kwiatek verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiatek speelt de bal door. Mini rent richting de bal. Mini haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Klungelig pakt Musella de bal. Musella draait met de bal, schiet en ... Cervatiuc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kürner de bal. Sfeclă bokst de bal weg.

31e minuut.
Saco Vértiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saco Vértiz geeft de bal voor. Pătru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mini verovert de bal door een tackle van achteren. Mini geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Abbatecola de bal. Abbatecola passt de bal in één keer door. Mini is nu in balbezit. Mini haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - avantatu 1:2

36e minuut.
Koryzna met een sublieme pass. Daar is Dorobanţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţ is nu in balbezit. Dorobanţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Abbatecola is nu in balbezit. Abbatecola met een sublieme pass. Mini rent richting de bal. Mini haalt uit met een fantastische trap. Sfeclă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - avantatu 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 45%, avantatu 55%.
A.C.Oltenia - avantatu 1:3

46e minuut.
Nadaský komt het veld opgelopen. Radmüller komt het veld opgelopen. Sędek komt het veld opgelopen. Angioli komt het veld opgelopen. Rosiewicz komt het veld opgelopen. Villegas komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Radmüller probeert naar een medespeler te passen. Koryzna bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryzna met een sublieme pass. Rosiewicz rent richting de bal. Rosiewicz schiet op doel. Porumbel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Radmüller passt de bal met de wreef. Villegas met een sublieme pass. Koryzna rent richting de bal. Koryzna geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Moldovan de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Inworp. Malec komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Villegas geeft de bal voor. Kwiatek kopt de bal weg. Villegas is nu in balbezit. Villegas geeft een lange en hoge pass. Rosiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - avantatu 2:3

63e minuut.
Rosiewicz is nu in balbezit. Sędek onderschept slim de pass. Radmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmüller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Sędek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Villegas met een snelle inworp. Radmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmüller geeft een lange en hoge pass. Malec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Šunjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šunjić geeft een hoge lob. Chiacu rent richting de bal. Rosiewicz is nu in balbezit. Rosiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C.Oltenia - avantatu 3:3

69e minuut.
Nadaský bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadaský geeft een lange en hoge pass. Chiacu rent richting de bal. Chiacu schiet op doel. Malec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - avantatu 4:3

72e minuut.
Musella controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dowgiałło komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Angioli geeft de bal voor. Kwiatek kopt de bal weg. Abbatecola heeft problemen om de bal te vangen. Rosiewicz is nu in balbezit. Rosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Villegas geeft de bal voor. Daar is Abbatecola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiewicz schiet op doel. Kwiatek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malec bokst de bal weg.

77e minuut.
Lamillo passt de bal zonder na te denken. Abbatecola probeert naar een medespeler te passen. Radmüller geeft een lange en hoge pass. Rosiewicz rent richting de bal. Rosiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal. Chiacu rent richting de bal. Chiacu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - avantatu 5:3

81e minuut.
Koryzna geeft een lange en hoge pass. Villegas is nu in balbezit. Villegas geeft een lange en hoge pass. Rosiewicz rent richting de bal. Rosiewicz schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 23%, avantatu 77%.
A.C.Oltenia - avantatu 5:3