Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 18:22
  • Competitiewedstrijd: Nihiliga
  • Stadion: avantatu Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2842
avantatu A.C.Oltenia
541_m Tactiek 5D.2
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
49.5 gemiddelde waardering 57
very good Schieten excellent
good Passen good
good Verdedigen excellent


1e minuut.
Šunjić kopt de bal weg. Kwiatek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chiacu. Chiacu krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Kwiatek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kwiatek met een snel genomen vrije trap. Mini is nu in balbezit. Mini passt de bal met de wreef. Bro Sáez is nu in balbezit. Bro Sáez draait met de bal, schiet en ... Sfeclă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Sfeclă met een harde bal richting middenveld. Herrera kopt de bal weg. Daar is Moldovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koryzna verovert de bal door een tackle van achteren. Koryzna geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Hâldan geeft een hoge lob. Cortez speelt de bal door. Daar is Musella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musella draait met de bal, schiet en ... Sfeclă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
avantatu - A.C.Oltenia 1:0

21e minuut.
Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan geeft een hoge lob. Mini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mini schiet op doel. Sfeclă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
avantatu - A.C.Oltenia 2:0

22e minuut.
Bro Sáez is nu in balbezit. Chiacu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bro Sáez. Bro Sáez krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Kürner kopt de bal weg. Kalinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Koryzna zal de hoekschop nemen. Chiacu maakt een snoekduik en kopt de bal. Bariego kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Pătru rent richting de bal. Pătru passt de bal met de wreef. Šunjić is nu in balbezit. Šunjić geeft de bal voor. Chiacu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klungelig pakt Pătru de bal. Lamillo is nu in balbezit. Lamillo passt de bal met de wreef. Bro Sáez is nu in balbezit. Bro Sáez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Saco Vértiz probeert naar een medespeler te passen. Kwiatek bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saco Vértiz neemt de hoekschop. Musella maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Doeltrap. Sfeclă met een harde bal richting middenveld. Pătru kopt de bal weg. Chiacu rent richting de bal. Chiacu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Chiacu rent richting de bal. Chiacu draait met de bal, schiet en ... Bariego werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Angioli komt het veld opgelopen. Radmüller komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avantatu 56%, A.C.Oltenia 44%.
avantatu - A.C.Oltenia 2:0

46e minuut.
Villegas komt het veld opgelopen. Abbatecola komt het veld opgelopen. Rosiewicz komt het veld opgelopen. Nadaský komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Koryzna bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryzna speelt de bal door. Villegas is nu in balbezit. Chiacu rent richting de bal. Chiacu schiet op doel. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Villegas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koryzna bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryzna geeft een lange en hoge pass. Rosiewicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
avantatu - A.C.Oltenia 2:1

54e minuut.
Radmüller is nu in balbezit. Radmüller geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Teodoru de bal. Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiewicz schiet op doel. Bariego probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Angioli is nu in balbezit. Angioli geeft de bal voor. Kwiatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu onderschept slim de pass. Chiacu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Mini passt de bal zonder na te denken. Kalinowski is nu in balbezit. Kalinowski probeert naar een medespeler te passen. Rosiewicz is nu in balbezit. Rosiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koryzna met een snelle inworp. Radmüller geeft een lange en hoge pass. Rosiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Bariego maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bariego niet meer kan verder spelen. Porumbel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avantatu 66%, A.C.Oltenia 34%.
avantatu - A.C.Oltenia 2:1