Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 18:25
  • Competitiewedstrijd: Nihiliga
  • Stadion: F.C.U1948 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1714
F.C.U1948 NIHIL
FCU 2 Tactiek inflames
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
44.2 gemiddelde waardering 56.5
goed Schieten uitmuntend
matig Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Ardınç rent richting de bal. Văduva onderschept slim de pass. Met opzet legt Basil zijn tegenspeler op de grond. Basil krijgt een gele kaart. Văduva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bunoaica zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pâslariu krijgt zijn hoofd ertegen. Skubic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - NIHIL 0:1

3e minuut.
Taymullah passt de bal in één keer door. Basil met een sublieme pass. Moré rent richting de bal. Moré geeft een lange en hoge pass. Attia springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bunoaica geeft de bal voor. Văduva is nu in balbezit. Pâslariu rent richting de bal. Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Constantinescu kopt de bal weg. Dumitru rent richting de bal. Dumitru passt de bal met de wreef. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Huarcaya is nu in balbezit. Dumitru verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitru passt de bal in één keer door. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu schiet op doel. Skubic bokst de bal weg.

10e minuut.
Dumitru onderschept slim de pass. Dumitru passt de bal in één keer door. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu geeft de bal voor. Văduva springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Skubic probeert naar een medespeler te passen. Catinca kopt de bal weg. Huarcaya heeft problemen om de bal te vangen. Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ardınç. Văduva raakt geblesseerd tijdens het duel. Bunoaica zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pâslariu maakt een snoekduik en kopt de bal. Skubic werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - NIHIL 0:2

27e minuut.
Dumitru passt de bal in één keer door. Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu passt de bal met de wreef. Văduva rent richting de bal. Văduva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - NIHIL 0:3

31e minuut.
Moré bereikt de bal nog maar net als eerste. Eze is nu in balbezit. Eze geeft een lange en hoge pass. Văduva rent richting de bal. Văduva geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bunoaica is nu in balbezit. Bunoaica passt de bal met de wreef. Taymullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu onderschept slim de pass. Pâslariu haalt uit met een fantastische trap. Skubic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Catinca geeft een hoge lob. Klungelig pakt Voskanyan de bal. Pâslariu onderschept slim de pass. Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Kuznetsov de bal. Bunoaica rent richting de bal. Kuznetsov verovert de bal door een tackle van achteren. Kuznetsov draait met de bal, schiet en ... Kijoś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - NIHIL 1:3

42e minuut.
Bunoaica met de inworp. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru passt de bal zonder na te denken. Pâslariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslariu haalt uit met een fantastische trap. Skubic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.U1948 73%, NIHIL 27%.
F.C.U1948 - NIHIL 1:3

49e minuut.
Catinca passt de bal zonder na te denken. Dumitru is nu in balbezit. Taymullah maakt een afschuwelijke overtreding. Taymullah krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru speelt de bal door. Taymullah heeft problemen om de bal te vangen. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Voskanyan rent richting de bal. Voskanyan geeft de bal voor. Inworp. Constantinescu met de inworp. Dumitru geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Attia kopt de bal weg. Klungelig pakt Drevland de bal. Constantinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Constantinescu probeert naar een medespeler te passen. Dumitru geeft een lange en hoge pass. Skubic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu haalt uit met een fantastische trap. Skubic maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.U1948 65%, NIHIL 35%.
F.C.U1948 - NIHIL 1:3