Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 18:23
  • Competitiewedstrijd: Nihiliga
  • Stadion: NIHIL Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5998
NIHIL F.C.U1948
inflames Tactiek FCU 2
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
50.9 gemiddelde waardering 35.5
excellent Schieten average
solid Passen average
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru passt de bal met de wreef. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - F.C.U1948 1:0

7e minuut.
Dumitru passt de bal in één keer door. Turuncu speelt de bal door. Bunoaica speelt de bal door. Văduva is nu in balbezit. Văduva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Catinca geeft een hoge lob. Al Sayed rent richting de bal. Văduva verovert de bal door een tackle van achteren. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - F.C.U1948 2:0

15e minuut.
Al Sayed onderschept slim de pass. Al Sayed geeft een hoge lob. Bunoaica kopt de bal weg. Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva geeft een lange en hoge pass. Julin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - F.C.U1948 3:0

20e minuut.
Al Sayed kopt de bal weg. Bunoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunoaica geeft de bal voor. Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu draait met de bal, schiet en ... Julin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - F.C.U1948 4:0

25e minuut.
Dumitru is nu in balbezit. Dumitru schiet op doel. Ardınç probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Constantinescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIHIL 24%, F.C.U1948 76%.
NIHIL - F.C.U1948 4:0

46e minuut.
Dumitru passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Catinca de bal. Catinca passt de bal in één keer door. Văduva is nu in balbezit. Văduva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - F.C.U1948 5:0

51e minuut.
Catinca met een sublieme pass. Bunoaica is nu in balbezit. Bunoaica passt de bal met de wreef. Daar is Văduva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văduva haalt uit met een fantastische trap. Julin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Bunoaica met een snelle inworp. Dumitru rent richting de bal. Dumitru draait met de bal, schiet en ... Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Taymullah speelt de bal door. Ardınç rent richting de bal. Dumitru onderschept slim de pass. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. Julin bokst de bal weg.

60e minuut.
Catinca geeft de bal voor. Al Sayed heeft problemen om de bal te vangen. Văduva is nu in balbezit. Văduva draait met de bal, schiet en ... Julin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - F.C.U1948 6:0

63e minuut.
Catinca onderschept slim de pass. Dumitru rent richting de bal. Dumitru passt de bal in één keer door. Văduva rent richting de bal. Văduva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Catinca kopt de bal weg. Văduva rent richting de bal. Moré begaat een overtreding. Moré krijgt een gele kaart. Văduva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bunoaica wilt de vrije trap nemen. Pâslariu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru probeert naar een medespeler te passen. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu draait met de bal, schiet en ... Julin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - F.C.U1948 7:0

79e minuut.
Văduva kopt de bal weg. Pâslariu rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bunoaica zal de hoekschop nemen. Pâslariu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - F.C.U1948 8:0

84e minuut.
Inworp. Bugarin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moré probeert naar een medespeler te passen. Bugarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugarin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Ardınç de bal. Dumitru rent richting de bal. Dumitru probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pâslariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pâslariu draait met de bal, schiet en ... Julin bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Dumitru kopt de bal weg. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu passt de bal in één keer door. Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Julin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIHIL 26%, F.C.U1948 74%.
NIHIL - F.C.U1948 8:0