Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 18:23
  • Competitiewedstrijd: Nihiliga
  • Stadion: F.C.U1948 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1724
F.C.U1948 A.C.Oltenia
FCU 2 Tactiek 5D.3.6
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
35.1 gemiddelde waardering 56
average Schieten outstanding
average Passen solid
adequate Verdedigen very good


4e minuut.
Hâldan rent richting de bal. Hâldan geeft de bal voor. Koryzna kopt de bal weg. Dorobanţ is nu in balbezit. Dorobanţ haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chiacu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kondzioł rent richting de bal. Chiacu verovert de bal door een tackle van achteren. Chiacu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Hâldan speelt de bal door. Koryzna rent richting de bal. Koryzna geeft een hoge lob. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Mansour de bal. Bieczyński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Al Sayed de bal. Chiacu rent richting de bal. Chiacu draait met de bal, schiet en ... Julin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Taymullah de bal. Dorobanţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţ haalt uit met een fantastische trap. Ardınç probeert de bal aan de voet te houden. Julin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - A.C.Oltenia 0:1

32e minuut.
Šunjić is nu in balbezit. Šunjić geeft de bal voor. Koryzna kopt de bal weg. Dorobanţ is nu in balbezit. Dorobanţ draait met de bal, schiet en ... Julin bokst de bal weg. Kondzioł kopt de bal weg. Taymullah rent richting de bal. Koryzna onderschept slim de pass. Koryzna geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Bieczyński kopt de bal weg. Taymullah heeft problemen om de bal te vangen. Taymullah geeft een lange en hoge pass. Attia is nu in balbezit. Attia schiet op doel. Sfeclă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.U1948 80%, A.C.Oltenia 20%.
F.C.U1948 - A.C.Oltenia 0:1

46e minuut.
Angioli komt het veld opgelopen. Radmüller komt het veld opgelopen. Villegas komt het veld opgelopen. Rosiewicz komt het veld opgelopen. Nadaský komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Villegas rent richting de bal. Villegas passt de bal in één keer door. Angioli probeert de bal aan de voet te houden. Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Julin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Koryzna is nu in balbezit. Koryzna geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bugarin de bal. Rosiewicz rent richting de bal. Rosiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Julin trapt de bal weg. Kürner kopt de bal weg. Villegas met een sublieme pass. Rosiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Rosiewicz draait met de bal, schiet en ... Julin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Bugarin onderschept slim de pass. Bugarin speelt de bal door. Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiewicz draait met de bal, schiet en ... Julin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - A.C.Oltenia 0:2

55e minuut.
Koryzna onderschept slim de pass. Koryzna geeft een lange en hoge pass. Rosiewicz is nu in balbezit. Rosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Julin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - A.C.Oltenia 0:3

56e minuut.
Inworp. Koryzna met de inworp. Villegas rent richting de bal. Villegas geeft een lange en hoge pass. Chiacu maakt een snoekduik en kopt de bal. Julin bokst de bal weg.

60e minuut.
Koryzna bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryzna passt de bal zonder na te denken. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - A.C.Oltenia 0:4

64e minuut.
Koryzna probeert naar een medespeler te passen. Villegas speelt de bal door. Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Julin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - A.C.Oltenia 0:5

68e minuut.
Kürner geeft een lange en hoge pass. Villegas met een sublieme pass. Radmüller met een sublieme pass. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Daar is Villegas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villegas passt de bal met de wreef. Radmüller probeert naar een medespeler te passen. Rosiewicz is nu in balbezit. Rosiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Šunjić is nu in balbezit. Šunjić geeft de bal voor. Radmüller speelt de bal door. Koryzna heeft problemen om de bal te vangen. Koryzna geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Chiacu de bal. Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiewicz rent richting de bal. Rosiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

75e minuut.
Radmüller probeert naar een medespeler te passen. Villegas is nu in balbezit. Villegas geeft de bal voor. Rosiewicz rent richting de bal. Rosiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - A.C.Oltenia 0:6

77e minuut.
Chiacu is nu in balbezit. Al Sayed bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu onderschept slim de pass. Chiacu haalt uit met een fantastische trap. Julin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Herrera kopt de bal weg. Villegas rent richting de bal. Villegas passt de bal zonder na te denken. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Koryzna bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryzna passt de bal zonder na te denken. Radmüller geeft een hoge lob. Chiacu krijgt zijn hoofd ertegen. Julin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - A.C.Oltenia 0:7

83e minuut.
Mansour probeert naar een medespeler te passen. Daar is Attia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiewicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ardınç de bal onder controle te krijgen. Julin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Taymullah geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koryzna met een snelle inworp. Villegas rent richting de bal. Villegas geeft de bal voor. Julin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Chiacu de bal. Chiacu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - A.C.Oltenia 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.U1948 88%, A.C.Oltenia 12%.
F.C.U1948 - A.C.Oltenia 0:8