Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 18:22
  • Competitiewedstrijd: Nihiliga
  • Stadion: Ilie Balaci
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 735
A.C.Oltenia F.C.U1948
5D.3.6 Tactiek FCU 2
57% Balbezit 43%
17% Spel op eigen helft 83%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
54.2 gemiddelde waardering 35.7
outstanding Schieten average
solid Passen average
solid Verdedigen adequate


18e minuut.
Šunjić probeert naar een medespeler te passen. Herrera rent richting de bal. Herrera geeft een hoge lob. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu schiet op doel. Julin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pătru zal de hoekschop nemen. Hisham heeft problemen om de bal te vangen. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

24e minuut.
Hâldan verovert de bal door een tackle van achteren. Hâldan speelt de bal door. Chiacu is nu in balbezit. Chiacu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - F.C.U1948 1:0

25e minuut.
Pătru met de inworp. Klungelig pakt Koryzna de bal. Koryzna probeert naar een medespeler te passen. Dorobanţ rent richting de bal. Dorobanţ draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Attia controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kürner maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Al Sayed probeert de bal met de borst te controleren. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Dorobanţ haalt uit met een fantastische trap. Taymullah speelt de bal door. Daar is Bugarin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiacu rent richting de bal. Chiacu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Hâldan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bugarin rent richting de bal. Bugarin geeft een hoge lob. Chiacu heeft problemen om de bal te vangen. Chiacu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 17%, F.C.U1948 83%.
A.C.Oltenia - F.C.U1948 1:0

46e minuut.
Nadaský komt het veld opgelopen. Radmüller komt het veld opgelopen. Angioli komt het veld opgelopen. Rosiewicz komt het veld opgelopen. Villegas komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Nadaský rent richting de bal. Nadaský geeft de bal voor. Rosiewicz rent richting de bal. Rosiewicz draait met de bal, schiet en ... Julin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - F.C.U1948 2:0

51e minuut.
Angioli geeft een hoge lob. Radmüller is nu in balbezit. Radmüller geeft een lange en hoge pass. Rosiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Julin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Basil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Angioli geeft een hoge lob. Rosiewicz kopt de bal weg. Villegas met een sublieme pass. Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Kondzioł de bal onder controle te krijgen. Radmüller rent richting de bal. Radmüller geeft een lange en hoge pass. Chiacu maakt een snoekduik en kopt de bal. Julin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - F.C.U1948 3:0

55e minuut.
Hisham bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürner onderschept slim de pass. Nadaský speelt de bal door. Koryzna bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryzna geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Chiacu is nu in balbezit. Al Sayed onderschept slim de pass. Villegas onderschept slim de pass. Villegas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Koryzna met een sublieme pass. Villegas is nu in balbezit. Villegas met een sublieme pass. Chiacu rent richting de bal. Chiacu schiet op doel. Julin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Basil is nu in balbezit. Koryzna onderschept slim de pass. Koryzna passt de bal zonder na te denken. Rosiewicz is nu in balbezit. Rosiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - F.C.U1948 4:0

70e minuut.
Villegas met een snelle inworp. Daar is Koryzna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koryzna geeft een lange en hoge pass. Rosiewicz rent richting de bal. Rosiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - F.C.U1948 5:0

74e minuut.
Ardınç probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Koryzna met de inworp. Rosiewicz is nu in balbezit. Rosiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Angioli kopt de bal weg. Šunjić is nu in balbezit. Šunjić geeft een hoge lob. Rosiewicz rent richting de bal. Rosiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Villegas rent richting de bal. Villegas probeert naar een medespeler te passen. Rosiewicz is nu in balbezit. Rosiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - F.C.U1948 6:0

79e minuut.
Radmüller rent richting de bal. Radmüller passt de bal in één keer door. Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas geeft een lange en hoge pass. Rosiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - F.C.U1948 7:0

83e minuut.
Angioli speelt de bal door. Koryzna rent richting de bal. Koryzna met een sublieme pass. Rosiewicz rent richting de bal. Rosiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Julin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Al Sayed rent richting de bal. Al Sayed passt de bal zonder na te denken. Radmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmüller geeft een lange en hoge pass. Rosiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Basil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Attia is nu in balbezit. Met opzet legt Kürner zijn tegenspeler op de grond. Attia raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hisham neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Sfeclă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Nadaský rent richting de bal. Nadaský geeft een hoge lob. Daar is Al Sayed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosiewicz is nu in balbezit. Rosiewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 17%, F.C.U1948 83%.
A.C.Oltenia - F.C.U1948 7:0