Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 18:23
  • Competitiewedstrijd: Nihiliga
  • Stadion: Ilie Balaci
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 918
A.C.Oltenia NIHIL
5D.3.6 Tactiek inflames
51% Balbezit 49%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 8
54.6 gemiddelde waardering 54.8
formidabel Schieten solide
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen formidabel


13e minuut.
Bunoaica passt de bal in één keer door. Koryzna rent richting de bal. Arsenescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Koryzna raakt geblesseerd tijdens het duel. Chiacu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Kijoś maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Koryzna is nu in balbezit. Koryzna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - NIHIL 1:0

30e minuut.
Šunjić is nu in balbezit. Šunjić geeft een hoge lob. Daar is Arsenescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu haalt uit met een fantastische trap. Kijoś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Arsenescu geeft een hoge lob. Cervatiuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervatiuc geeft een hoge lob. Văduva heeft problemen om de bal te vangen. Văduva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kürner probeert de bal met de borst te controleren. Văduva rent richting de bal. Kürner begaat een overtreding. Kürner krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Bunoaica passt de bal in één keer door. Arsenescu is nu in balbezit. Arsenescu geeft een hoge lob. Văduva is nu in balbezit. Văduva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pâslariu stond buitenspel. Radmüller komt het veld opgelopen. Angioli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 41%, NIHIL 59%.
A.C.Oltenia - NIHIL 1:0

46e minuut.
Nadaský komt het veld opgelopen. Rosiewicz komt het veld opgelopen. Villegas komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Arsenescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nadaský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radmüller is nu in balbezit. Radmüller geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadaský met een sublieme pass. Radmüller is nu in balbezit. Radmüller geeft een hoge lob. Chiacu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Nadaský probeert naar een medespeler te passen. Radmüller is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eze. Eze krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Arsenescu geeft een hoge lob. Inworp. Radmüller met de inworp. Villegas geeft de bal voor. Chiacu springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Nadaský passt de bal met de wreef. Koryzna probeert naar een medespeler te passen. Radmüller is nu in balbezit. Radmüller geeft een hoge lob. Chiacu maakt een snoekduik en kopt de bal. Kijoś bokst de bal weg.

61e minuut.
Koryzna geeft de bal voor. Chiacu rent richting de bal. Constantinescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chiacu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chiacu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Kijoś speelt de bal door. Šunjić kopt de bal weg. Daar is Villegas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villegas geeft de bal voor. Rosiewicz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Radmüller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radmüller geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ivan de bal. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiacu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Herrera rent richting de bal. Koryzna met een sublieme pass. Villegas is nu in balbezit. Villegas geeft een hoge lob. Chiacu springt en kopt de bal. Paal!

70e minuut.
Rosiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Ivan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nadaský de bal. Nadaský geeft de bal voor. Chiacu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radmüller met een snelle inworp. Villegas rent richting de bal. Villegas geeft een lange en hoge pass. Rosiewicz springt en kopt de bal. Kijoś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Villegas geeft een lange en hoge pass. Eze onderschept slim de pass. Rosiewicz geeft de bal voor. Chiacu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - NIHIL 2:0

76e minuut.
Constantinescu probeert naar een medespeler te passen. Catinca probeert naar een medespeler te passen. Turuncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas verovert de bal door een tackle van achteren. Villegas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bunoaica met de inworp. Dumitru rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kürner. Kürner krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

85e minuut.
Koryzna is nu in balbezit. Koryzna passt de bal zonder na te denken. Radmüller rent richting de bal. Radmüller geeft een lange en hoge pass. Rosiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.Oltenia - NIHIL 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.Oltenia 25%, NIHIL 75%.
A.C.Oltenia - NIHIL 3:0