Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 18:23
  • Competitiewedstrijd: Nihiliga
  • Stadion: NIHIL Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7538
NIHIL A.C.Oltenia
inflames Tactiek 5D.2
51% Balbezit 49%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 9
55.7 gemiddelde waardering 55.1
excellent Schieten excellent
very good Passen solid
excellent Verdedigen very good


25e minuut.
Arsenescu onderschept slim de pass. Arsenescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Koryzna met een snelle inworp. Pătru geeft een hoge lob. Kijoś bokst de bal weg.

32e minuut.
Eze bereikt de bal nog maar net als eerste. Eze geeft de bal voor. Văduva rent richting de bal. Văduva schiet op doel. Sfeclă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - A.C.Oltenia 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIHIL 57%, A.C.Oltenia 43%.
NIHIL - A.C.Oltenia 1:0

46e minuut.
Villegas komt het veld opgelopen. Radmüller komt het veld opgelopen. Angioli komt het veld opgelopen. Rosiewicz komt het veld opgelopen. Nadaský komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Daar is Koryzna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koryzna geeft de bal voor. Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiewicz schiet op doel. Kijoś werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

47e minuut.
Turuncu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villegas met een snelle inworp. Radmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmüller geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kijoś bokst de bal weg.

49e minuut.
Nadaský is nu in balbezit. Nadaský geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chiacu de bal. Chiacu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NIHIL - A.C.Oltenia 1:1

50e minuut.
Eze is nu in balbezit. Bunoaica geeft een lange en hoge pass. Pâslariu kopt de bal weg. Văduva is nu in balbezit. Văduva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Nadaský met een snelle inworp. Koryzna is nu in balbezit. Inworp. Koryzna met de inworp. Radmüller geeft een lange en hoge pass. Kijoś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas onderschept slim de pass. Villegas geeft een lange en hoge pass. Chiacu springt en kopt de bal. Kijoś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NIHIL - A.C.Oltenia 1:2

55e minuut.
Villegas is nu in balbezit. Constantinescu maakt een afschuwelijke overtreding. Villegas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Villegas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chiacu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Šunjić met een snelle inworp. Villegas is nu in balbezit. Villegas geeft een hoge lob. Rosiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Kijoś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Angioli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Radmüller de bal. Radmüller probeert naar een medespeler te passen. Rosiewicz rent richting de bal. Rosiewicz draait met de bal, schiet en ... Kijoś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Arsenescu neemt vlug de vrije trap. Dumitru kopt de bal weg. Pâslariu rent richting de bal. Pâslariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NIHIL - A.C.Oltenia 2:2

80e minuut.
Radmüller is nu in balbezit. Radmüller geeft een hoge lob. Catinca kopt de bal weg. Villegas geeft de bal voor. Rosiewicz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Pâslariu is nu in balbezit. Pâslariu passt de bal in één keer door. Bunoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Rosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Kijoś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Koryzna geeft een lange en hoge pass. Constantinescu kopt de bal weg. Villegas is nu in balbezit. Villegas geeft een lange en hoge pass. Rosiewicz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIHIL 80%, A.C.Oltenia 20%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NIHIL - A.C.Oltenia 2:2