Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 18:23
  • Competitiewedstrijd: Nihiliga
  • Stadion: avantatu Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5017
avantatu F.C.U1948
541_m Tactiek FCU 2
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 36.5
very good Schieten average
solid Passen average
adequate Verdedigen adequate


15e minuut.
Teodoru geeft een hoge lob. Mini rent richting de bal. Mini passt de bal in één keer door. Musella is nu in balbezit. Musella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
avantatu - F.C.U1948 1:0

29e minuut.
Mansour bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru onderschept slim de pass. Lamillo probeert naar een medespeler te passen. Saco Vértiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saco Vértiz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Musella rent richting de bal. Musella heeft problemen om de bal te vangen. Ardınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Musella verovert de bal door een tackle van achteren. Musella draait met de bal, schiet en ... Julin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Musella rent richting de bal. Kondzioł verovert de bal door een tackle van achteren. Ardınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Mini onderschept slim de pass. Mini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avantatu 42%, F.C.U1948 58%.
avantatu - F.C.U1948 1:0

46e minuut.
Sędek komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Cortez onderschept slim de pass. Cortez geeft de bal voor. Musella is nu in balbezit. Musella haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
avantatu - F.C.U1948 2:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saco Vértiz met een snelle inworp. Lamillo geeft de bal voor. Mini rent richting de bal. Mini haalt uit met een fantastische trap. Julin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
avantatu - F.C.U1948 3:0

62e minuut.
Taymullah heeft problemen om de bal te vangen. Musella rent richting de bal. Musella speelt de bal door. Klungelig pakt Mini de bal. Mini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Musella controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Malec komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Abbatecola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Musella de bal. Musella geeft de bal voor. Mini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Musella controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dowgiałło komt het veld opgelopen. Moldovan komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Teodoru onderschept slim de pass. Teodoru speelt de bal door. Al Sayed bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Sayed geeft een hoge lob. Moré geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Mini rent richting de bal. Mini draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Kondzioł de bal. Mini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mini draait met de bal, schiet en ... Julin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Saco Vértiz geeft een hoge lob. Ardınç heeft problemen om de bal te vangen. Musella is nu in balbezit. Musella schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avantatu 31%, F.C.U1948 69%.
avantatu - F.C.U1948 3:0