Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 18:23
  • Competitiewedstrijd: Nihiliga
  • Stadion: F.C.U1948 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1481
F.C.U1948 avantatu
FCU 2 Tactiek 541_m
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.7 gemiddelde waardering 50.4
average Schieten excellent
average Passen very good
adequate Verdedigen good


6e minuut.
Kwiatek rent richting de bal. Basil onderschept slim de pass. Basil met een sublieme pass. Attia rent richting de bal. Attia draait met de bal, schiet en ... Porumbel bokst de bal weg.

7e minuut.
Abbatecola is nu in balbezit. Abbatecola geeft een hoge lob. Mini rent richting de bal. Mini geeft de bal voor. Musella krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Abbatecola bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Sayed is nu in balbezit. Al Sayed geeft de bal voor. Lamillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamillo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Musella kopt de bal weg. Mini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mini met een sublieme pass. Musella rent richting de bal. Musella haalt uit met een fantastische trap. Julin bokst de bal weg.

26e minuut.
Dowgiałło speelt de bal door. Abbatecola heeft problemen om de bal te vangen. Abbatecola probeert naar een medespeler te passen. Musella is nu in balbezit. Musella schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - avantatu 0:1

27e minuut.
Attia passt de bal zonder na te denken. Bugarin probeert naar een medespeler te passen. Hisham probeert de bal aan de voet te houden. Musella bereikt de bal nog maar net als eerste. Musella draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Abbatecola rent richting de bal. Al Sayed probeert naar een medespeler te passen. Taymullah is nu in balbezit. Mini verovert de bal door een tackle van achteren. Mini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Lamillo passt de bal in één keer door. Abbatecola rent richting de bal. Abbatecola passt de bal in één keer door. Musella rent richting de bal. Musella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - avantatu 0:2

34e minuut.
Hisham bereikt de bal nog maar net als eerste. Mini onderschept slim de pass. Mini passt de bal in één keer door. Musella bereikt de bal nog maar net als eerste. Musella schiet op doel. Julin bokst de bal weg.

43e minuut.
Abbatecola rent richting de bal. Abbatecola geeft een lange en hoge pass. Basil heeft problemen om de bal te vangen. Mini rent richting de bal. Mini draait met de bal, schiet en ... Julin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Abbatecola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lamillo rent richting de bal. Lamillo speelt de bal door. Mini rent richting de bal. Mini draait met de bal, schiet en ... Julin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.U1948 64%, avantatu 36%.
F.C.U1948 - avantatu 0:2

46e minuut.
Saco Vértiz komt het veld opgelopen. Sędek komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Sędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło rent richting de bal. Dowgiałło met een sublieme pass. Musella is nu in balbezit. Musella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - avantatu 0:3

69e minuut.
Sędek onderschept slim de pass. Sędek met een sublieme pass. Saco Vértiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saco Vértiz geeft een hoge lob. Musella maakt een snoekduik en kopt de bal. Julin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Hisham bereikt de bal nog maar net als eerste. Saco Vértiz verovert de bal door een tackle van achteren. Saco Vértiz met een sublieme pass. Abbatecola is nu in balbezit. Abbatecola speelt de bal door. Julin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Musella bereikt de bal nog maar net als eerste. Musella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - avantatu 0:4

72e minuut.
Musella verovert de bal door een tackle van achteren. Musella geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Al Sayed de bal. Mini is nu in balbezit. Mini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Dowgiałło probeert naar een medespeler te passen. Abbatecola rent richting de bal. Abbatecola passt de bal in één keer door. Musella bereikt de bal nog maar net als eerste. Musella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - avantatu 0:5

77e minuut.
Malec komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Taymullah onderschept slim de pass. Abbatecola rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hisham. Hisham krijgt een gele kaart. Abbatecola raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Teodoru neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Julin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - avantatu 0:6

82e minuut.
Saco Vértiz geeft een hoge lob. Mini is nu in balbezit. Mini met een sublieme pass. Musella is nu in balbezit. Musella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - avantatu 0:7

85e minuut.
Klungelig pakt Saco Vértiz de bal. Saco Vértiz geeft de bal voor. Kondzioł heeft problemen om de bal te vangen. Musella onderschept slim de pass. Musella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - avantatu 0:8

86e minuut.
Attia is nu in balbezit. Musella onderschept slim de pass. Musella speelt de bal door. Mini rent richting de bal. Mini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.U1948 81%, avantatu 19%.
F.C.U1948 - avantatu 0:8