Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Труд Воронеж Galaktika Stars
galaktika Tactiek Ataka wing
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
25 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
61 gemiddelde waardering 59
excellent Schieten solid
excellent Passen very good
solid Verdedigen formidable


3e minuut.
Kalajchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimenov begaat een overtreding. Kalajchev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yakovlev met een snel genomen vrije trap. Daar is Popovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arkhipov rent richting de bal. Arkhipov draait met de bal, schiet en ... Gissing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Vries kopt de bal weg. Stoilov is nu in balbezit. Saraoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraoja draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Antón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - Galaktika Stars 1:0

12e minuut.
Saraoja geeft een lange en hoge pass. Salenko heeft problemen om de bal te vangen. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Vahabov is nu in balbezit. Mikuła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vahabov raakt geblesseerd tijdens het duel. Vahabov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Prapor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez Parra met een sublieme pass. Saraoja rent richting de bal. Saraoja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Gómez Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Parra probeert naar een medespeler te passen. Vahabov is nu in balbezit. Vahabov draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Antón probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Chivadze heeft problemen om de bal te vangen. Saraoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivadze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chivadze krijgt een gele kaart. Saraoja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Polygerinos met een snel genomen vrije trap. Vahabov rent richting de bal. Vahabov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Mikuła geeft de bal voor. Inworp. Saraoja met een snelle inworp. Gómez Parra geeft een hoge lob. Stoilov springt en kopt de bal. Rodríguez Antón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vahabov is nu in balbezit. Vahabov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - Galaktika Stars 2:0

24e minuut.
Szafirski geeft de bal voor. Vries rent richting de bal. Vries geeft de bal voor. Vahabov is nu in balbezit. Vahabov haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Antón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saraoja rent richting de bal. Saraoja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - Galaktika Stars 3:0

30e minuut.
Gómez Parra speelt de bal door. Klungelig pakt Saraoja de bal. Saraoja met een sublieme pass. Vahabov rent richting de bal. Vahabov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Klungelig pakt Saraoja de bal. Galiev speelt de bal door. Szafirski is nu in balbezit. Kalajchev verovert de bal door een tackle van achteren. Kalajchev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Труд Воронеж 46%, Galaktika Stars 54%.
Труд Воронеж - Galaktika Stars 3:0

49e minuut.
Arkhipov kopt de bal weg. Chivadze rent richting de bal. Polygerinos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Polygerinos krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Gómez Parra rent richting de bal. Gómez Parra geeft de bal voor. Prapor is nu in balbezit. Stoilov verovert de bal door een tackle van achteren. Stoilov draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Antón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saraoja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gómez Parra geeft een hoge lob. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - Galaktika Stars 4:0

53e minuut.
Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Schustov is nu in balbezit. Stoilov onderschept slim de pass. Stoilov draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Antón werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - Galaktika Stars 5:0

57e minuut.
Gómez Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Parra geeft de bal voor. Vahabov rent richting de bal. Vahabov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - Galaktika Stars 6:0

82e minuut.
Saraoja rent richting de bal. Saraoja passt de bal zonder na te denken. Gómez Parra speelt de bal door. Stoilov rent richting de bal. Stoilov schiet op doel. Rodríguez Antón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vahabov rent richting de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Evsikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Evsikov passt de bal in één keer door. Yakovlev speelt de bal door. Kalajchev is nu in balbezit. Kalajchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Vries kopt de bal weg. Stoilov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Evsikov. Evsikov krijgt een gele kaart. Stoilov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vahabov wilt de vrije trap nemen. Rodríguez Antón bokst de bal weg. Saraoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraoja haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Труд Воронеж - Galaktika Stars 7:0

88e minuut.
Vries met een snelle inworp. Saraoja geeft de bal voor. Vahabov kopt de bal weg. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Труд Воронеж 39%, Galaktika Stars 61%.
Труд Воронеж - Galaktika Stars 7:0