Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WernblooM brothers FC OLLS
7-8 Tactiek Sleep
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 28.8
average Schieten weak
excellent Passen weak
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Kadykov onderschept slim de pass. Ryzhov onderschept slim de pass. Ryzhov met een sublieme pass. Prapor rent richting de bal. Prapor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Prudnikov onderschept slim de pass. Prudnikov geeft de bal voor. Krutikov speelt de bal door. Kerinskij is nu in balbezit. Kerinskij draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Zadachin verovert de bal door een tackle van achteren. Zadachin geeft een hoge lob. Isaev is nu in balbezit. Isaev geeft een hoge lob. Kerinskij springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Klungelig pakt Korotkov de bal. Kerinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Korotkov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korotkov krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Vsuev rent richting de bal. Vsuev geeft de bal voor. Tkachenko rent richting de bal. Krutikov probeert naar een medespeler te passen. Ryzhov geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Prapor rent richting de bal. Isaev is nu in balbezit. Isaev passt de bal in één keer door. Kerinskij rent richting de bal. Kerinskij draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Nigmatullin heeft problemen om de bal te vangen. Arshavin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigmatullin verovert de bal door een tackle van achteren. Nigmatullin geeft een lange en hoge pass. Korotkov heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Vsuev heeft problemen om de bal te vangen. Krutikov onderschept slim de pass. Krutikov passt de bal zonder na te denken. Kerinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerinskij haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ryzhov rent richting de bal. Kerinskij is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kadykov. Kadykov krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Zadachin onderschept slim de pass. Zadachin geeft een lange en hoge pass. Goremyka rent richting de bal. Prapor verovert de bal door een tackle van achteren. Prapor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - FC OLLS 1:0

35e minuut.
Grześkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grześkowiak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Korotkov de bal. Kerinskij is nu in balbezit. Kerinskij draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WernblooM brothers 33%, FC OLLS 67%.
WernblooM brothers - FC OLLS 1:0

46e minuut.
Belanov komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Goremyka geeft de bal voor. Inworp. Nigmatullin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isaev geeft een hoge lob. Kerinskij maakt een snoekduik en kopt de bal. Belanov bokst de bal weg.

49e minuut.
Vsuev passt de bal met de wreef. Krutikov probeert naar een medespeler te passen. Tkachenko geeft een lange en hoge pass. Isaev is nu in balbezit. Isaev schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - FC OLLS 2:0

55e minuut.
Isaev heeft problemen om de bal te vangen. Isaev speelt de bal door. Prapor rent richting de bal. Prapor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - FC OLLS 3:0

57e minuut.
Tkachenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachenko geeft een lange en hoge pass. Isaev is nu in balbezit. Isaev geeft de bal voor. Kerinskij maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Nigmatullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigmatullin geeft een lange en hoge pass. Isaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaev geeft de bal voor. Kerinskij maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - FC OLLS 4:0

64e minuut.
Nigmatullin speelt de bal door. Isaev probeert naar een medespeler te passen. Goremyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Prapor verovert de bal door een tackle van achteren. Prapor schiet op doel. Belanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - FC OLLS 5:0

80e minuut.
Grześkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Grześkowiak geeft een hoge lob. Kerinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerinskij draait met de bal, schiet en ... Belanov probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - FC OLLS 6:0

85e minuut.
Isaev rent richting de bal. Isaev passt de bal zonder na te denken. Prapor is nu in balbezit. Prapor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - FC OLLS 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WernblooM brothers 26%, FC OLLS 74%.
WernblooM brothers - FC OLLS 7:0