Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WernblooM brothers Труд Воронеж
7-8 Tactiek wernbloom
52% Balbezit 48%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
45 gemiddelde waardering 59.3
goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen solide


6e minuut.
Stoilov speelt de bal door. Zadachin onderschept slim de pass. Vries is nu in balbezit. Vries passt de bal zonder na te denken. Stoilov geeft de bal voor. Egorov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Nigmatullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunes onderschept slim de pass. Antunes met een sublieme pass. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Труд Воронеж 0:1

10e minuut.
Klungelig pakt Zadachin de bal. Stoilov rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vries neemt de hoekschop. Stoilov maakt een snoekduik en kopt de bal. Egorov bokst de bal weg.

28e minuut.
Zadachin passt de bal met de wreef. Daar is Parshin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vries speelt de bal door. Vahabov is nu in balbezit. Vahabov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Труд Воронеж 0:2

29e minuut.
Vahabov onderschept slim de pass. Gómez Parra is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ryzhov. Ryzhov krijgt een gele kaart. Gómez Parra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Popovich zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stoilov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Vries probeert naar een medespeler te passen. Vahabov is nu in balbezit. Vahabov passt de bal in één keer door. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Vries bereikt de bal nog maar net als eerste. Vries probeert naar een medespeler te passen. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov haalt uit met een fantastische trap. Egorov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Труд Воронеж 0:3

41e minuut.
Gómez Parra met een snelle inworp. Vries is nu in balbezit. Vries probeert naar een medespeler te passen. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov geeft een lange en hoge pass. Egorov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Gómez Parra passt de bal met de wreef. Vries rent richting de bal. Vries heeft problemen om de bal te vangen. Vries passt de bal met de wreef. Stoilov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Труд Воронеж 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WernblooM brothers 63%, Труд Воронеж 37%.
WernblooM brothers - Труд Воронеж 0:4

49e minuut.
Vries bereikt de bal nog maar net als eerste. Vries geeft een hoge lob. Vahabov kopt de bal weg. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Vries rent richting de bal. Vries passt de bal zonder na te denken. Stoilov rent richting de bal. Stoilov haalt uit met een fantastische trap. Egorov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Труд Воронеж 0:5

53e minuut.
Pimenov is nu in balbezit. Pimenov geeft een hoge lob. Nigmatullin geeft een lange en hoge pass. Pimenov rent richting de bal. Pimenov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Isaev speelt de bal door. Prapor rent richting de bal. Morzhov rent richting de bal. Pimenov verovert de bal door een tackle van achteren. Pimenov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Popovich is nu in balbezit. Popovich geeft een lange en hoge pass. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov haalt uit met een fantastische trap. Egorov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Труд Воронеж 0:6

72e minuut.
Gómez Parra speelt de bal door. Vries rent richting de bal. Nigmatullin met een sublieme pass. Gómez Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Parra geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Vries passt de bal met de wreef. Daar is Stoilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoilov passt de bal met de wreef. Vahabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Труд Воронеж 0:7

83e minuut.
Gómez Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Parra geeft een lange en hoge pass. Stoilov rent richting de bal. Stoilov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Труд Воронеж 0:8

88e minuut.
Antunes verovert de bal door een tackle van achteren. Antunes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Troisio de bal. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabov is nu in balbezit. Vahabov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Труд Воронеж 0:9

89e minuut.
Vahabov verovert de bal door een tackle van achteren. Tkachenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vahabov raakt geblesseerd tijdens het duel. Antunes met een snel genomen vrije trap. Vries kopt de bal weg. Daar is Troisio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoilov rent richting de bal. Stoilov haalt uit met een fantastische trap. Egorov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vries rent richting de bal. Vries haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WernblooM brothers - Труд Воронеж 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WernblooM brothers 64%, Труд Воронеж 36%.
WernblooM brothers - Труд Воронеж 0:10