Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yonose Fc Tiburones FC 2005
3VS3 Tactiek 3vs3x
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
48.1 gemiddelde waardering 43
redelijk Schieten redelijk
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Juskowiak rent richting de bal. Juskowiak met een sublieme pass. Hoyos rent richting de bal. Hoyos haalt uit met een fantastische trap. Salgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yonose Fc - Tiburones FC 2005 0:1

8e minuut.
Hoyos rent richting de bal. Campusano bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoyos onderschept slim de pass. Hoyos draait met de bal, schiet en ... Salgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Campusano verovert de bal door een tackle van achteren. Campusano speelt de bal door. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Juskowiak onderschept slim de pass. Juskowiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Juskowiak is nu in balbezit. Juskowiak draait met de bal, schiet en ... Salgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pap probeert naar een medespeler te passen. Juskowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juskowiak passt de bal zonder na te denken. Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoyos haalt uit met een fantastische trap. Salgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Campusano met een sublieme pass. Rocha is nu in balbezit. Pap verovert de bal door een tackle van achteren. Pap schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Juskowiak heeft problemen om de bal te vangen. Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha rent richting de bal. Hoyos verovert de bal door een tackle van achteren. Hoyos draait met de bal, schiet en ... Salgado bokst de bal weg.

29e minuut.
Campusano verovert de bal door een tackle van achteren. Campusano passt de bal in één keer door. Bustamante rent richting de bal. Bustamante schiet op doel. Drozd probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yonose Fc - Tiburones FC 2005 1:1

36e minuut.
Campusano rent richting de bal. Campusano geeft de bal voor. Klungelig pakt Castillo de bal. Bustamante rent richting de bal. Bustamante schiet op doel. Drozd probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ricaurte kopt de bal weg. Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rocha krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Pap raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pantilimon komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yonose Fc 59%, Tiburones FC 2005 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yonose Fc - Tiburones FC 2005 1:1

51e minuut.
Pantilimon met een snelle inworp. Hoyos rent richting de bal. Campusano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Campusano krijgt een gele kaart. Hoyos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoyos legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Salgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Rocha speelt de bal door. Juskowiak rent richting de bal. Juskowiak passt de bal met de wreef. Hoyos is nu in balbezit. Hoyos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Salgado speelt de bal door. Juskowiak probeert de bal met de borst te controleren. Juskowiak met een sublieme pass. Hoyos is nu in balbezit. Hoyos haalt uit met een fantastische trap. Salgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Rocha probeert naar een medespeler te passen. Ricaurte is nu in balbezit. Hoyos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hoyos krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Juskowiak probeert de bal met de borst te controleren. Juskowiak passt de bal met de wreef. Hoyos rent richting de bal. Hoyos schiet op doel. Salgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Campusano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Santana komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yonose Fc 67%, Tiburones FC 2005 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yonose Fc - Tiburones FC 2005 1:1