Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cataluniafc Fenix Barça
3vs3 Tactiek Susano
41% Balbezit 59%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 53
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 61.1
weak Schieten incredible
good Passen incredible
very good Verdedigen good


2e minuut.
Mora probeert de bal met de borst te controleren. Mora speelt de bal door. Feuerbach is nu in balbezit. Feuerbach geeft een hoge lob. Grădean krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Rus rent richting de bal. Rus passt de bal zonder na te denken. Grădean rent richting de bal. Grădean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Fenix Barça 0:1

7e minuut.
Navarro kopt de bal weg. Selvaggio is nu in balbezit. Morishi begaat een overtreding. Selvaggio raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

8e minuut.
Daar is Rus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rus passt de bal in één keer door. Grădean rent richting de bal. Grădean draait met de bal, schiet en ... Millán probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Fenix Barça 0:2

11e minuut.
Rus met de inworp. Selvaggio probeert naar een medespeler te passen. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean haalt uit met een fantastische trap. Millán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Fenix Barça 0:3

12e minuut.
Rus passt de bal zonder na te denken. Feuerbach met een sublieme pass. Grădean rent richting de bal. Grădean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Fenix Barça 0:4

16e minuut.
Feuerbach speelt de bal door. Rus is nu in balbezit. Rus met een sublieme pass. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Feuerbach kopt de bal weg. Serrano is nu in balbezit. Morishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano onderschept slim de pass. Serrano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Feuerbach kopt de bal weg. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro passt de bal met de wreef. Daar is Grădean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grădean draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Morishi met de inworp. Selvaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Selvaggio speelt de bal door. Grădean is nu in balbezit. Grădean haalt uit met een fantastische trap. Millán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Rus passt de bal in één keer door. Feuerbach met een sublieme pass. Serrano rent richting de bal. Serrano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Fenix Barça 0:5

25e minuut.
Grădean rent richting de bal. Grădean speelt de bal door. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus geeft een hoge lob. Serrano maakt een snoekduik en kopt de bal. Millán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Selvaggio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rus rent richting de bal. Rus passt de bal in één keer door. Grădean heeft problemen om de bal te vangen. Grădean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Fenix Barça 0:6

28e minuut.
Serrano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Feuerbach probeert naar een medespeler te passen. Selvaggio probeert naar een medespeler te passen. Grădean rent richting de bal. Grădean haalt uit met een fantastische trap. Millán bokst de bal weg.

30e minuut.
Mora geeft de bal voor. Selvaggio speelt de bal door. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Fenix Barça 0:7

36e minuut.
Selvaggio met een sublieme pass. Feuerbach is nu in balbezit. Feuerbach passt de bal in één keer door. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Feuerbach is nu in balbezit. Feuerbach passt de bal in één keer door. Grădean is nu in balbezit. Grădean schiet op doel. Millán probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Fenix Barça 0:8

39e minuut.
Feuerbach rent richting de bal. Feuerbach met een sublieme pass. Rus speelt de bal door. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean draait met de bal, schiet en ... Millán bokst de bal weg.

39e minuut.
Klungelig pakt Modzelewski de bal. Feuerbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Feuerbach passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Grădean de bal. Grădean schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Serrano met een snelle inworp. Feuerbach rent richting de bal. Feuerbach passt de bal met de wreef. Daar is Serrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grădean is nu in balbezit. Grădean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Fenix Barça 0:9

43e minuut.
Lombana is nu in balbezit. Lombana geeft een lange en hoge pass. Feuerbach probeert naar een medespeler te passen. Grădean heeft problemen om de bal te vangen. Grădean schiet op doel. Millán bokst de bal weg.

45e minuut.
Klungelig pakt Selvaggio de bal. Selvaggio probeert naar een medespeler te passen. Grădean is nu in balbezit. Grădean haalt uit met een fantastische trap. Millán probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cataluniafc 94%, Fenix Barça 6%.
cataluniafc - Fenix Barça 0:9

46e minuut.
Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus passt de bal zonder na te denken. Feuerbach met een sublieme pass. Serrano rent richting de bal. Serrano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Feuerbach rent richting de bal. Feuerbach passt de bal zonder na te denken. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean draait met de bal, schiet en ... Millán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Fenix Barça 0:10

51e minuut.
Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus speelt de bal door. Feuerbach met een sublieme pass. Serrano is nu in balbezit. Serrano draait met de bal, schiet en ... Millán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lombana kopt de bal weg. Daar is Negris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serrano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Feuerbach geeft de bal voor. Millán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Fenix Barça 0:11

53e minuut.
Feuerbach controleert de bal met de borst. Feuerbach passt de bal zonder na te denken. Selvaggio speelt de bal door. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean schiet op doel. Millán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rus geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Millán bokst de bal weg.

56e minuut.
Navarro speelt de bal door. Rus rent richting de bal. Rus met een sublieme pass. Grădean is nu in balbezit. Grădean schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Grădean is nu in balbezit. Grădean passt de bal zonder na te denken. Morishi onderschept slim de pass. Serrano is nu in balbezit. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Millán bokst de bal weg. Serrano rent richting de bal. Serrano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Serrano rent richting de bal. Serrano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Fenix Barça 0:12

59e minuut.
Serrano onderschept slim de pass. Morishi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Serrano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Serrano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Foufoulas de bal. Serrano is nu in balbezit. Serrano draait met de bal, schiet en ... Millán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Fenix Barça 0:13

61e minuut.
Selvaggio met de inworp. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus passt de bal zonder na te denken. Grădean rent richting de bal. Grădean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Selvaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Selvaggio passt de bal zonder na te denken. Feuerbach met een sublieme pass. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean schiet op doel. Millán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Grădean draait met de bal, schiet en ... Millán probeert naar een medespeler te passen. Feuerbach met een sublieme pass. Rus rent richting de bal. Rus probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Feuerbach kopt de bal weg. Selvaggio is nu in balbezit. Selvaggio passt de bal in één keer door. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Navarro passt de bal in één keer door. Rus rent richting de bal. Rus probeert naar een medespeler te passen. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Rus passt de bal met de wreef. Feuerbach met een sublieme pass. Serrano heeft problemen om de bal te vangen. Serrano draait met de bal, schiet en ... Millán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Fenix Barça 0:14

77e minuut.
Feuerbach passt de bal zonder na te denken. Selvaggio speelt de bal door. Grădean is nu in balbezit. Grădean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Fenix Barça 0:15

79e minuut.
Navarro rent richting de bal. Navarro met een sublieme pass. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean haalt uit met een fantastische trap. Millán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Fenix Barça 0:16

81e minuut.
Morishi onderschept slim de pass. Serrano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lombana. Serrano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Feuerbach neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Feuerbach probeert naar een medespeler te passen. Rus met een sublieme pass. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean draait met de bal, schiet en ... Millán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Fenix Barça 0:17

84e minuut.
Modzelewski met een sublieme pass. Lombana heeft problemen om de bal te vangen. Serrano onderschept slim de pass. Serrano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Fenix Barça 0:18

86e minuut.
Rus passt de bal met de wreef. Feuerbach met een sublieme pass. Grădean rent richting de bal. Grădean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Fenix Barça 0:19

87e minuut.
Inworp. Rus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Selvaggio met een sublieme pass. Grădean is nu in balbezit. Grădean draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Feuerbach met een sublieme pass. Selvaggio probeert naar een medespeler te passen. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cataluniafc 94%, Fenix Barça 6%.
cataluniafc - Fenix Barça 0:19