Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cataluniafc Yonose Fc
3vs3 trampa Tactiek 3VS3
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
3 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 6
34 gemiddelde waardering 49.4
matig Schieten goed
matig Passen goed
solide Verdedigen redelijk


3e minuut.
Algarra verovert de bal door een tackle van achteren. Foufoulas verovert de bal door een tackle van achteren. Foufoulas speelt de bal door. Pimiento is nu in balbezit. Pimiento haalt uit met een fantastische trap. Salgado bokst de bal weg. Modzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Modzelewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cataluniafc - Yonose Fc 1:0

16e minuut.
Lombana geeft een lange en hoge pass. Inworp. Algarra met een snelle inworp. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas draait met de bal, schiet en ... Millán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Millán speelt de bal door. Abarjil is nu in balbezit. Puerta begaat een overtreding. Puerta krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante probeert naar een medespeler te passen. Ricaurte is nu in balbezit. Ricaurte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cataluniafc 47%, Yonose Fc 53%.
cataluniafc - Yonose Fc 1:0

51e minuut.
Bustamante speelt de bal door. Morishi rent richting de bal. Rosas onderschept slim de pass. Rosas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cataluniafc - Yonose Fc 1:1

55e minuut.
Algarra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rocha is nu in balbezit. Rocha met een sublieme pass. Rosas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

59e minuut.
Bustamante raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Santana komt het veld opgelopen. Klungelig pakt Ricaurte de bal. Modzelewski is nu in balbezit. Ricaurte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ricaurte krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Kaewmoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaewmoon met een sublieme pass. Santana is nu in balbezit. Santana draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cataluniafc 46%, Yonose Fc 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cataluniafc - Yonose Fc 1:1