Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TALIBANES FC CD Plaza Amador
taliban Tactiek TEUTON
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39 gemiddelde waardering 38.3
goed Schieten redelijk
matig Passen matig
solide Verdedigen matig


3e minuut.
Perea met de inworp. Tamburin geeft een lange en hoge pass. Kušljić rent richting de bal. Kušljić schiet op doel. Henry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TALIBANES FC - CD Plaza Amador 1:0

8e minuut.
Dadaşov kopt de bal weg. Palacios geeft een lange en hoge pass. Bradu is nu in balbezit. Tamburin onderschept slim de pass. Tamburin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Górecki rent richting de bal. Perea verovert de bal door een tackle van achteren. Perea passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kušljić de bal. Kušljić haalt uit met een fantastische trap. Henry bokst de bal weg.

12e minuut.
Palacios kopt de bal weg. Daar is Fassino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamburin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamburin haalt uit met een fantastische trap. Henry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TALIBANES FC - CD Plaza Amador 2:0

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pačev stond buitenspel. Kuchta neemt vlug de vrije trap. Górecki kopt de bal weg. Liebens rent richting de bal. Liebens haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Kušljić verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Thái is nu in balbezit. Kušljić verovert de bal door een tackle van achteren. Kušljić draait met de bal, schiet en ... Henry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TALIBANES FC - CD Plaza Amador 3:0

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Perea zal de hoekschop nemen. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez draait met de bal, schiet en ... Tello Jorge probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Tamburin passt de bal in één keer door. Kušljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kušljić passt de bal in één keer door. Tello Jorge is nu in balbezit. Tello Jorge schiet op doel. Henry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Dadaşov is nu in balbezit. Dadaşov geeft een hoge lob. Estrada probeert de bal met de borst te controleren. Liebens bereikt de bal nog maar net als eerste. Liebens draait met de bal, schiet en ... Kuchta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Dadaşov is nu in balbezit. Dadaşov passt de bal zonder na te denken. Plawgo rent richting de bal. Liebens bereikt de bal nog maar net als eerste. Liebens draait met de bal, schiet en ... Kuchta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TALIBANES FC 48%, CD Plaza Amador 52%.
TALIBANES FC - CD Plaza Amador 3:0

54e minuut.
Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Pačev onderschept slim de pass. Pačev speelt de bal door. Liebens bereikt de bal nog maar net als eerste. Liebens haalt uit met een fantastische trap. Kuchta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Arancini onderschept slim de pass. Sánchez onderschept slim de pass. Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Kušljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kušljić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tamburin rent richting de bal. Tamburin draait met de bal, schiet en ... Henry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TALIBANES FC - CD Plaza Amador 4:0

67e minuut.
Hoàng Thái geeft de bal voor. Dadaşov kan de bal niet met de borst controleren. Sánchez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sánchez krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Palacios is nu in balbezit. Górecki verovert de bal door een tackle van achteren. Górecki geeft de bal voor. Liebens is nu in balbezit. Liebens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Sánchez onderschept slim de pass. Arancini rent richting de bal. Arancini passt de bal zonder na te denken. Pačev heeft problemen om de bal te vangen. Pačev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Tamburin kopt de bal weg. Kušljić rent richting de bal. Kušljić passt de bal in één keer door. Tello Jorge rent richting de bal. Tello Jorge schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Perea verovert de bal door een tackle van achteren. Perea met een sublieme pass. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pačev verovert de bal door een tackle van achteren. Pačev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TALIBANES FC 63%, CD Plaza Amador 37%.
TALIBANES FC - CD Plaza Amador 4:0