Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delicias.F.C TITANES FC
premio Tactiek 3133 MAC1 NOR
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
27.4 gemiddelde waardering 43.2
slecht Schieten solide
matig Passen solide
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Bacelar geeft een lange en hoge pass. Aamisepp probeert de bal met de borst te controleren. Macedo is nu in balbezit. Regueira speelt de bal door. Albrecht bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Voosalu speelt de bal door. Aamisepp is nu in balbezit. Aamisepp passt de bal met de wreef. Albrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrecht draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Robles de bal onder controle te krijgen. Morariu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delicias.F.C 69%, TITANES FC 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Delicias.F.C - TITANES FC 0:0

52e minuut.
Voosalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voosalu geeft een hoge lob. Bieniak kopt de bal weg. Albrecht rent richting de bal. Albrecht draait met de bal, schiet en ... Morariu bokst de bal weg. Klungelig pakt Curman de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delicias.F.C - TITANES FC 0:1

69e minuut.
Croitoru rent richting de bal. Metea verovert de bal door een tackle van achteren. Metea geeft een hoge lob. Albrecht rent richting de bal. Albrecht haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Voosalu verovert de bal door een tackle van achteren. Voosalu passt de bal zonder na te denken. Bieniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delicias.F.C - TITANES FC 0:2

78e minuut.
Oyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyen geeft de bal voor. Klungelig pakt Figueroa de bal. Albrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrecht haalt uit met een fantastische trap. Morariu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Curman de bal onder controle te krijgen. Regueira met een sublieme pass. Klungelig pakt Macedo de bal. Aamisepp is nu in balbezit. Aamisepp haalt uit met een fantastische trap. Morariu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delicias.F.C 75%, TITANES FC 25%.
Delicias.F.C - TITANES FC 0:2