Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 01:30
  • Competitiewedstrijd: LA CHAMBON LEAGUE
  • Stadion: MMFC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2051
MMFC CD Plaza Amador
maxima17 Tactiek TEUTON
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 37.6
goed Schieten redelijk
matig Passen matig
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante passt de bal met de wreef. Frade rent richting de bal. Frade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MMFC - CD Plaza Amador 1:0

10e minuut.
Perigault geeft de bal voor. de la Ossa kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hoàng Thái de bal onder controle te krijgen. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante schiet op doel. Henry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Daar is Damin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pačev is nu in balbezit. Pačev met een sublieme pass. Dadaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadaşov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Norasco verovert de bal door een tackle van achteren. Norasco geeft de bal voor. Inworp. Górecki met een snelle inworp. Arancini geeft de bal voor. Cox probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Arancini geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Dadaşov de bal onder controle te krijgen. Pačev rent richting de bal. Pačev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MMFC - CD Plaza Amador 1:1

39e minuut.
Infante onderschept slim de pass. Vergara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Infante is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dely Valdés met een snel genomen vrije trap. Frade springt en kopt de bal. Henry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MMFC 59%, CD Plaza Amador 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MMFC - CD Plaza Amador 1:1

50e minuut.
Dadaşov passt de bal zonder na te denken. Pačev is nu in balbezit. Górecki speelt de bal door. Liebens is nu in balbezit. Liebens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Dely Valdés geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Górecki met de inworp. Liebens bereikt de bal nog maar net als eerste. Liebens geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Cox bokst de bal weg.

56e minuut.
Hoàng Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thái geeft een lange en hoge pass. Daar is Orlaineta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liebens is nu in balbezit. Liebens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Arancini onderschept slim de pass. Dadaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadaşov passt de bal zonder na te denken. Pačev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pačev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Arancini passt de bal met de wreef. Dadaşov is nu in balbezit. Noriega rent richting de bal. Dadaşov onderschept slim de pass. Dadaşov haalt uit met een fantastische trap. Cox probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Damin heeft problemen om de bal te vangen. Górecki is nu in balbezit. Górecki geeft de bal voor. Pačev rent richting de bal. Pačev draait met de bal, schiet en ... Cox verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Inworp. Arancini met een snelle inworp. Noriega bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadaşov verovert de bal door een tackle van achteren. Dadaşov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MMFC 61%, CD Plaza Amador 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MMFC - CD Plaza Amador 1:1