Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delicias.F.C WARRIOR TEAM FC
goll Tactiek WARRIOR TOTAL
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 34.5
weak Schieten good
average Passen weak
weak Verdedigen good


2e minuut.
Jazbec is nu in balbezit. Jazbec geeft de bal voor. Dankerlui kopt de bal weg. Thioune bereikt de bal nog maar net als eerste. Thioune geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Duy Thông met de inworp. Nanu kan de bal niet met de borst controleren. D`Auria bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanu verovert de bal door een tackle van achteren. Nanu geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delicias.F.C 58%, WARRIOR TEAM FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Delicias.F.C - WARRIOR TEAM FC 0:0

78e minuut.
Thioune is nu in balbezit. Thioune passt de bal met de wreef. Daar is Pulido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pulido draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delicias.F.C - WARRIOR TEAM FC 0:1

85e minuut.
Dankerlui probeert naar een medespeler te passen. Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec geeft de bal voor. Duy Thông kopt de bal weg. Klungelig pakt Curman de bal. Gacka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pulido is nu in balbezit. Pulido schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delicias.F.C 62%, WARRIOR TEAM FC 38%.
Delicias.F.C - WARRIOR TEAM FC 0:1