Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WARRIOR TEAM FC TALIBANES FC
WARRIOR TOTAL Tactiek taliban
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 38.5
redelijk Schieten goed
redelijk Passen matig
goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Estrada met een harde bal richting middenveld. Palacios kopt de bal weg. Tello Jorge rent richting de bal. Tello Jorge heeft problemen om de bal te vangen. Tello Jorge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIOR TEAM FC - TALIBANES FC 0:1

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De los Cobos met een snelle inworp. Tamburin is nu in balbezit. Tamburin geeft de bal voor. Kušljić krijgt zijn hoofd ertegen. Chabrán bokst de bal weg. Klungelig pakt Jazbec de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIOR TEAM FC - TALIBANES FC 0:2

11e minuut.
Zagal kopt de bal weg. Sealey is nu in balbezit. Sealey geeft een lange en hoge pass. Tello Jorge rent richting de bal. Tello Jorge haalt uit met een fantastische trap. Chabrán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Palacios passt de bal zonder na te denken. Tello Jorge is nu in balbezit. Jazbec rent richting de bal. Tello Jorge onderschept slim de pass. Tello Jorge haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Bordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Tello Jorge verovert de bal door een tackle van achteren. Tello Jorge passt de bal zonder na te denken. Kušljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kušljić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tello Jorge bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bordon zijn tegenspeler op de grond. Bordon krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Oddason geeft een lange en hoge pass. Duy Thông is nu in balbezit. Estrada begaat een overtreding. Estrada krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WARRIOR TEAM FC 61%, TALIBANES FC 39%.
WARRIOR TEAM FC - TALIBANES FC 0:2

70e minuut.
Sánchez kopt de bal weg. Bordon met een sublieme pass. Duy Thông rent richting de bal. Duy Thông schiet op doel. Kuchta probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Duy Thông rent richting de bal. Estrada schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Duy Thông raakt geblesseerd tijdens het duel. Nanu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kuchta probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WARRIOR TEAM FC 55%, TALIBANES FC 45%.
WARRIOR TEAM FC - TALIBANES FC 0:2