Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TALIBANES FC Delicias.F.C
taliban Tactiek goll
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
27 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 24.9
solide Schieten zwak
matig Passen slecht
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Zátrok passt de bal met de wreef. Pita rent richting de bal. Pita passt de bal met de wreef. Mihăileanu is nu in balbezit. Mihăileanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mihăileanu rent richting de bal. Mihăileanu schiet op doel. Socea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

5e minuut.
Tamburin verovert de bal door een tackle van achteren. Niewolski is nu in balbezit. Tamburin onderschept slim de pass. Tamburin draait met de bal, schiet en ... Socea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TALIBANES FC - Delicias.F.C 1:0

8e minuut.
Ulloa rent richting de bal. Tamburin onderschept slim de pass. Tamburin passt de bal met de wreef. Kušljić is nu in balbezit. Kušljić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De los Cobos kopt de bal weg. Tamburin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zátrok begaat een overtreding. Zátrok krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Mariona rent richting de bal. De los Cobos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mariona raakt geblesseerd tijdens het duel. Zátrok zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Peña rent richting de bal. Peña geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Macedo is nu in balbezit. Mihăileanu onderschept slim de pass. Mihăileanu passt de bal met de wreef. Kušljić is nu in balbezit. Kušljić draait met de bal, schiet en ... Socea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Kušljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kušljić passt de bal in één keer door. Mihăileanu rent richting de bal. Mihăileanu draait met de bal, schiet en ... Socea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Halata kopt de bal weg. Klungelig pakt Sánchez de bal. Peña is nu in balbezit. Mihăileanu is nu in balbezit. Mihăileanu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TALIBANES FC - Delicias.F.C 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TALIBANES FC 38%, Delicias.F.C 62%.
TALIBANES FC - Delicias.F.C 2:0

46e minuut.
Ulloa is nu in balbezit. Ulloa geeft een hoge lob. Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Mihăileanu rent richting de bal. Mihăileanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TALIBANES FC - Delicias.F.C 3:0

49e minuut.
Miliadis onderschept slim de pass. Miliadis geeft een hoge lob. Mihăileanu is nu in balbezit. Mihăileanu draait met de bal, schiet en ... Socea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TALIBANES FC - Delicias.F.C 4:0

53e minuut.
De los Cobos speelt de bal door. Klungelig pakt Tamburin de bal. Tamburin passt de bal met de wreef. Kušljić is nu in balbezit. Kušljić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Tamburin kopt de bal weg. Daar is Niewolski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kušljić rent richting de bal. Kušljić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TALIBANES FC - Delicias.F.C 5:0

62e minuut.
Pita passt de bal in één keer door. Macedo rent richting de bal. Macedo geeft een lange en hoge pass. Mihăileanu is nu in balbezit. Mihăileanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Tamburin onderschept slim de pass. Tamburin probeert naar een medespeler te passen. Kušljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kušljić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TALIBANES FC - Delicias.F.C 6:0

68e minuut.
Serrano met een sublieme pass. Klungelig pakt Kušljić de bal. Pita rent richting de bal. Pita passt de bal zonder na te denken. Tamburin is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
TALIBANES FC - Delicias.F.C 7:0

71e minuut.
Mihăileanu rent richting de bal. Mihăileanu passt de bal met de wreef. Kušljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kušljić draait met de bal, schiet en ... Socea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TALIBANES FC - Delicias.F.C 8:0

74e minuut.
Kušljić passt de bal met de wreef. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez passt de bal met de wreef. Daar is Mihăileanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihăileanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TALIBANES FC - Delicias.F.C 9:0

85e minuut.
Mihăileanu geeft een hoge lob. Niewolski kopt de bal weg. Estrada rent richting de bal. De los Cobos rent richting de bal. De los Cobos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Halata geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihăileanu met de inworp. Kušljić rent richting de bal. Kušljić draait met de bal, schiet en ... Socea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TALIBANES FC - Delicias.F.C 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TALIBANES FC 33%, Delicias.F.C 67%.
TALIBANES FC - Delicias.F.C 10:0