Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MMFC TALIBANES FC
WKP.33 Tactiek taliban
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 37.2
excellent Schieten adequate
average Passen average
adequate Verdedigen good


8e minuut.
Pili passt de bal zonder na te denken. Damin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De los Cobos. De los Cobos krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Mihăileanu probeert de bal met de borst te controleren. Perigault probeert naar een medespeler te passen. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estévez verovert de bal door een tackle van achteren. Estévez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Busscher is nu in balbezit. Busscher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MMFC - TALIBANES FC 1:0

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perigault zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Busscher geeft een lange en hoge pass. Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. Estévez haalt uit met een fantastische trap. Kuchta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Busscher onderschept slim de pass. Perigault rent richting de bal. Perigault geeft een hoge lob. Estévez is nu in balbezit. Estévez draait met de bal, schiet en ... Kuchta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Frade rent richting de bal. Plawgo onderschept slim de pass. Plawgo speelt de bal door. Busscher rent richting de bal. Busscher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MMFC 44%, TALIBANES FC 56%.
MMFC - TALIBANES FC 1:0

47e minuut.
Estévez schiet op doel. Kuchta probeert naar een medespeler te passen. Pili kopt de bal weg. Estévez is nu in balbezit. Estévez geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Frade rent richting de bal. Paal! Frade bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
MMFC - TALIBANES FC 2:0

51e minuut.
Perigault onderschept slim de pass. Perigault probeert naar een medespeler te passen. Plawgo is nu in balbezit. Frade verovert de bal door een tackle van achteren. Frade draait met de bal, schiet en ... Kuchta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu geeft een lange en hoge pass. Busscher rent richting de bal. Busscher schiet op doel. Kuchta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MMFC - TALIBANES FC 3:0

73e minuut.
Pryor verovert de bal door een tackle van achteren. Pryor geeft de bal voor. Frade kopt de bal weg. Busscher rent richting de bal. Busscher haalt uit met een fantastische trap. Kuchta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MMFC - TALIBANES FC 4:0

76e minuut.
Palacios rent richting de bal. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mihăileanu de bal. Mihăileanu schiet op doel. Sciortino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MMFC - TALIBANES FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MMFC 36%, TALIBANES FC 64%.
MMFC - TALIBANES FC 4:1