Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WARRIOR TEAM FC TITANES FC
MORTAL COMBAT #4 Tactiek 3133 MAC PLA II
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.6 gemiddelde waardering 41.9
matig Schieten solide
matig Passen solide
matig Verdedigen solide


9e minuut.
Barnet is nu in balbezit. Dobbie rent richting de bal. Voosalu begaat een overtreding. Voosalu krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Bùi Bình rent richting de bal. Zarrouk verovert de bal door een tackle van achteren. Zarrouk passt de bal in één keer door. Dobbie is nu in balbezit. Dobbie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Jara heeft problemen om de bal te vangen. Regueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueira passt de bal in één keer door. Aamisepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Aamisepp schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Oddason bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniak verovert de bal door een tackle van achteren. Bieniak probeert naar een medespeler te passen. Albrecht is nu in balbezit. Albrecht draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Hua geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Regueira met een snelle inworp. Albrecht rent richting de bal. Albrecht haalt uit met een fantastische trap. Chabrán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WARRIOR TEAM FC 66%, TITANES FC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WARRIOR TEAM FC - TITANES FC 0:0

47e minuut.
Zagal is nu in balbezit. Bieniak onderschept slim de pass. Oddason onderschept slim de pass. Voosalu is nu in balbezit. Voosalu geeft een hoge lob. Chabrán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aamisepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hua verovert de bal door een tackle van achteren. Hua geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIOR TEAM FC - TITANES FC 0:1

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szakács komt het veld opgelopen. De la Crux komt het veld opgelopen. Buftea komt het veld opgelopen. Pardo komt het veld opgelopen. Strungăreanu komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Zagal passt de bal zonder na te denken. De la Crux bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Crux passt de bal in één keer door. Buftea rent richting de bal. Buftea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
De la Crux kopt de bal weg. Daar is Szakács, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De la Crux bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakács rent richting de bal. Szakács schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bubel met een sublieme pass. Szakács is nu in balbezit. Zagal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zagal krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Chabrán trapt de bal weg van het doel. Bubel kopt de bal weg. Oddason heeft problemen om de bal te vangen. Strungăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Strungăreanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WARRIOR TEAM FC 75%, TITANES FC 25%.
WARRIOR TEAM FC - TITANES FC 0:1