Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kult Vum Rot FC Panti Putra FC
NEW Tactiek MODIFST
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
39.3 gemiddelde waardering 45.9
good Schieten very good
good Passen good
adequate Verdedigen good


6e minuut.
Galingging geeft de bal voor. Torfason kopt de bal weg. Plivaric probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diponegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Diponegoro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Roman rent richting de bal. Plivaric met een sublieme pass. Sawa rent richting de bal. Sawa probeert naar een medespeler te passen. Rohdiana rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - Panti Putra FC 0:1

12e minuut.
Sriwahono onderschept slim de pass. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohdiana onderschept slim de pass. Rohdiana haalt uit met een fantastische trap. Santaera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - Panti Putra FC 0:2

14e minuut.
Prałatowicz geeft de bal voor. Inworp. Priyanto met een snelle inworp. Parengkuan rent richting de bal. Parengkuan geeft een hoge lob. Santaera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Priyanto rent richting de bal. Priyanto passt de bal zonder na te denken. Rohdiana bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohdiana haalt uit met een fantastische trap. Santaera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - Panti Putra FC 0:3

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sriwahono stond buitenspel. Kosmalski neemt vlug de vrije trap. Munandar rent richting de bal. Diponegoro verovert de bal door een tackle van achteren. Diponegoro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Sriwahono rent richting de bal. Sriwahono passt de bal met de wreef. Plivaric bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohdiana verovert de bal door een tackle van achteren. Rohdiana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Galingging maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rodzik heeft problemen om de bal te vangen. Kosmalski is nu in balbezit. Sriwahono verovert de bal door een tackle van achteren. Sriwahono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kult Vum Rot FC 53%, Panti Putra FC 47%.
Kult Vum Rot FC - Panti Putra FC 0:3

46e minuut.
Kartiko komt het veld opgelopen. Saragih komt het veld opgelopen. Slamet komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Klungelig pakt Torfason de bal. Priyanto is nu in balbezit. Saragih is nu in balbezit. Saragih draait met de bal, schiet en ... Santaera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - Panti Putra FC 0:4

55e minuut.
Diponegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Slamet. Diponegoro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Papace komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Cole controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Prihatin komt het veld opgelopen. Sularto komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Kartiko geeft een lange en hoge pass. Pangkatana rent richting de bal. Pangkatana met een sublieme pass. Prihatin is nu in balbezit. Prihatin draait met de bal, schiet en ... Santaera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Inworp. Duczek komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Kartiko kan de bal niet met de borst controleren. Hempte bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kartiko. Kartiko krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Papace is nu in balbezit. Papace passt de bal in één keer door. Parengkuan met een sublieme pass. Diponegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Diponegoro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rayar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Papace neemt de hoekschop. Klungelig pakt Sularto de bal. Diponegoro rent richting de bal. Diponegoro haalt uit met een fantastische trap. Rayar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kult Vum Rot FC - Panti Putra FC 1:4

87e minuut.
Parengkuan geeft de bal voor. Pangkatana probeert naar een medespeler te passen. Prihatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Prihatin haalt uit met een fantastische trap. Duczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kult Vum Rot FC 45%, Panti Putra FC 55%.
Kult Vum Rot FC - Panti Putra FC 1:4