Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Internasional FC Sunari FC
Internasional Tactiek 451
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 30.2
solid Schieten weak
adequate Passen average
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Kartiko met een sublieme pass. Darussalam is nu in balbezit. Darussalam passt de bal zonder na te denken. Fathari rent richting de bal. Fathari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Daar is Kartiko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Killian rent richting de bal. Killian passt de bal zonder na te denken. Runturambi is nu in balbezit. Runturambi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Savsahubun passt de bal met de wreef. Baldo Bento speelt de bal door. Runturambi heeft problemen om de bal te vangen. Runturambi schiet op doel. Harsono probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Mardiyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardiyanto probeert naar een medespeler te passen. Martinchev geeft een hoge lob. Ylifrantti rent richting de bal. Ylifrantti haalt uit met een fantastische trap. Nusantara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Internasional FC - Sunari FC 0:1

33e minuut.
Kartaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartaji geeft de bal voor. Runturambi kopt de bal weg. Killian rent richting de bal. Killian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Martinchev geeft een lange en hoge pass. Fathari heeft problemen om de bal te vangen. Fathari passt de bal met de wreef. Runturambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Runturambi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Rotinsulu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Runturambi rent richting de bal. Runturambi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Internasional FC - Sunari FC 1:1

43e minuut.
Iswandi rent richting de bal. Hariyadi met een sublieme pass. Fathari is nu in balbezit. Driyono is nu in balbezit. Driyono geeft een hoge lob. Nusantara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Fathari controleert de bal met de borst. Driyono bereikt de bal nog maar net als eerste. Fathari onderschept slim de pass. Fathari heeft problemen om de bal te vangen. Fathari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internasional FC 50%, Sunari FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Internasional FC - Sunari FC 1:1

51e minuut.
Killian is nu in balbezit. Killian probeert naar een medespeler te passen. Fathari is nu in balbezit. Fathari schiet op doel. Harsono probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Internasional FC - Sunari FC 2:1

55e minuut.
Iswandi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hariyadi geeft een lange en hoge pass. Abdulrahim met een sublieme pass. Runturambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Runturambi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Abdulrahim met een sublieme pass. Killian bereikt de bal nog maar net als eerste. Killian passt de bal met de wreef. Runturambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Runturambi schiet op doel. Harsono kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Internasional FC - Sunari FC 3:1

61e minuut.
Nazaruddin komt het veld opgelopen. Muhammad komt het veld opgelopen. Supriyadi komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Fathari passt de bal zonder na te denken. Runturambi rent richting de bal. Runturambi passt de bal met de wreef. Fathari rent richting de bal. Fathari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Internasional FC - Sunari FC 4:1

66e minuut.
Muhammad probeert naar een medespeler te passen. Daar is Asmat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fathari rent richting de bal. Fathari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Asyaputra geeft een lange en hoge pass. Rotinsulu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Runturambi is nu in balbezit. Runturambi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Internasional FC - Sunari FC 5:1

73e minuut.
Rotinsulu onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Abdulrahim zal de hoekschop nemen. Runturambi rent richting de bal. Runturambi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Internasional FC - Sunari FC 6:1

75e minuut.
Iswandi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baldo Bento met de inworp. Fathari heeft problemen om de bal te vangen. Fathari schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Winardi komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Supriyadi probeert naar een medespeler te passen. Winardi is nu in balbezit. Asyaputra begaat een overtreding. Asyaputra krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Iswandi rent richting de bal. Fathari onderschept slim de pass. Fathari geeft een hoge lob. Killian rent richting de bal. Killian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Doeltrap. Gebze komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internasional FC 42%, Sunari FC 58%.
Internasional FC - Sunari FC 6:1