Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SSB Neo Indopora
442S Tactiek Formasi Liga
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
32.3 gemiddelde waardering 32.8
average Schieten adequate
average Passen weak
poor Verdedigen adequate


22e minuut.
Bojonegoro geeft een hoge lob. Molinero probeert de bal met de borst te controleren. Zamrani rent richting de bal. Zamrani haalt uit met een fantastische trap. Silvagni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSB Neo - Indopora 0:1

34e minuut.
Tameirão verovert de bal door een tackle van achteren. Tameirão speelt de bal door. Zaman heeft problemen om de bal te vangen. Zaman passt de bal met de wreef. Tameirão geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Doeltrap. Hendriawan trapt de bal weg van het doel. Darmajati speelt de bal door. Hakim is nu in balbezit. Hakim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSB Neo 29%, Indopora 71%.
SSB Neo - Indopora 0:1

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vigoni komt het veld opgelopen. Sasongko komt het veld opgelopen. Samsuri komt het veld opgelopen.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bojonegoro met een snelle inworp. Klungelig pakt Mulyana de bal. Mulyana geeft een lange en hoge pass. Molinero maakt een snoekduik en kopt de bal. Silvagni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Janecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zamrani rent richting de bal. Zamrani haalt uit met een fantastische trap. Silvagni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pramudji komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Tameirão met een sublieme pass. Hakim is nu in balbezit. Natapura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Natapura krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Natapura passt de bal zonder na te denken. Siudziński is nu in balbezit. Molinero onderschept slim de pass. Molinero haalt uit met een fantastische trap. Silvagni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Rustaman rent richting de bal. Rustaman passt de bal met de wreef. Hakim is nu in balbezit. Zaman is nu in balbezit. Zaman schiet op doel. Hendriawan bokst de bal weg.

79e minuut.
Siudziński speelt de bal door. Tameirão is nu in balbezit. Tameirão speelt de bal door. Daar is Hakim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hakim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Doeltrap. Hendriawan trapt de bal weg van het doel. Darmajati rent richting de bal. Zamrani onderschept slim de pass. Zamrani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Muscă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tameirão. Muscă raakt geblesseerd tijdens het duel. Muscă zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Molinero kopt de bal weg. Pramudji rent richting de bal. Pramudji schiet op doel. Silvagni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSB Neo - Indopora 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSB Neo 59%, Indopora 41%.
SSB Neo - Indopora 0:2