Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sunari FC Panti Putra FC
451 Tactiek MODIFST
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 46.9
zwak Schieten uitstekend
matig Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Kartiko met een sublieme pass. Klungelig pakt Pangkatana de bal. Pangkatana speelt de bal door. Sriwahono is nu in balbezit. Sriwahono draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Iswandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Priyanto verovert de bal door een tackle van achteren. Priyanto met een sublieme pass. Rohdiana bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohdiana schiet op doel. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Inworp. Priyanto met een snelle inworp. Parengkuan is nu in balbezit. Parengkuan geeft de bal voor. Sriwahono krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunari FC - Panti Putra FC 0:1

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Priyanto met de inworp. Parengkuan rent richting de bal. Parengkuan geeft een lange en hoge pass. Sriwahono maakt een snoekduik en kopt de bal. Harsono kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Harsono probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martinchev kopt de bal weg. Pangkatana met een sublieme pass. Sriwahono is nu in balbezit. Sriwahono schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Parengkuan geeft de bal voor. Daar is Krisdjianto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sriwahono is nu in balbezit. Sriwahono draait met de bal, schiet en ... Harsono probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunari FC - Panti Putra FC 0:2

13e minuut.
Priyanto onderschept slim de pass. Priyanto passt de bal in één keer door. Sriwahono is nu in balbezit. Sriwahono schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunari FC - Panti Putra FC 0:3

24e minuut.
Parengkuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Parengkuan geeft een hoge lob. Daar is Sriwahono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rohdiana is nu in balbezit. Rohdiana haalt uit met een fantastische trap. Harsono probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pangkatana neemt de hoekschop. Sriwahono springt en kopt de bal. Harsono verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Kartiko speelt de bal door. Parengkuan probeert naar een medespeler te passen. Priyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohdiana is nu in balbezit. Rohdiana haalt uit met een fantastische trap. Harsono kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Pangkatana heeft problemen om de bal te vangen. Pangkatana met een sublieme pass. Rotinsulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sriwahono verovert de bal door een tackle van achteren. Sriwahono schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunari FC - Panti Putra FC 0:4

36e minuut.
Rotinsulu kopt de bal weg. Pangkatana is nu in balbezit. Pangkatana geeft een hoge lob. Kartiko probeert de bal aan de voet te houden. Sriwahono krijgt zijn hoofd ertegen. Harsono bokst de bal weg. Harsono probeert naar een medespeler te passen. Nurcahyo probeert de bal met de borst te controleren. Nurcahyo met een sublieme pass. Rohdiana bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohdiana draait met de bal, schiet en ... Harsono probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Nurcahyo kopt de bal weg. Daar is Sriwahono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rohdiana is nu in balbezit. Rohdiana schiet op doel. Harsono probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunari FC - Panti Putra FC 0:5

39e minuut.
Daar is Mardiyanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pangkatana is nu in balbezit. Pangkatana geeft een lange en hoge pass. Rohdiana bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohdiana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klungelig pakt Galingging de bal. Galingging geeft de bal voor. Daar is Kartiko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sriwahono is nu in balbezit. Sriwahono draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunari FC 74%, Panti Putra FC 26%.
Sunari FC - Panti Putra FC 0:5

46e minuut.
Kartiko komt het veld opgelopen. Saragih komt het veld opgelopen. Slamet komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Nurcahyo geeft een lange en hoge pass. Saragih rent richting de bal. Saragih probeert naar een medespeler te passen. Sriwahono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sriwahono draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Nurcahyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurcahyo geeft de bal voor. Saragih rent richting de bal. Saragih haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunari FC - Panti Putra FC 0:6

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Muhammad komt het veld opgelopen. Nazaruddin komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Hariyadi rent richting de bal. Inworp. Slamet met de inworp. Priyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Priyanto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Supriyadi komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Galingging is nu in balbezit. Galingging geeft de bal voor. Priyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Priyanto geeft een hoge lob. Saragih springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Nurcahyo kopt de bal weg. Daar is Priyanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sriwahono rent richting de bal. Saragih rent richting de bal. Saragih haalt uit met een fantastische trap. Harsono verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sriwahono rent richting de bal. Sriwahono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sunari FC - Panti Putra FC 0:7

67e minuut.
Slamet geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Nazaruddin de bal onder controle te krijgen. Pangkatana probeert naar een medespeler te passen. Sriwahono is nu in balbezit. Sriwahono haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Saragih de bal. Priyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Priyanto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Prihatin komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Daar is Parengkuan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nurcahyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Parengkuan rent richting de bal. Nurcahyo rent richting de bal. Nurcahyo geeft een lange en hoge pass. Harsono verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Saragih bereikt de bal nog maar net als eerste. Saragih schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunari FC - Panti Putra FC 0:8

75e minuut.
Rotinsulu geeft een hoge lob. Inworp. Pangkatana met de inworp. Prihatin is nu in balbezit. Prihatin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Saragih is nu in balbezit. Nurcahyo is nu in balbezit. Nurcahyo passt de bal met de wreef. Prihatin controleert de bal met de borst. Prihatin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Prihatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Prihatin passt de bal met de wreef. Saragih rent richting de bal. Saragih draait met de bal, schiet en ... Harsono probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunari FC - Panti Putra FC 0:9

82e minuut.
Asmat rent richting de bal. Priyanto onderschept slim de pass. Priyanto geeft een lange en hoge pass. Prihatin is nu in balbezit. Prihatin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunari FC - Panti Putra FC 0:10

82e minuut.
Winardi komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Parengkuan verovert de bal door een tackle van achteren. Parengkuan geeft een hoge lob. Daar is Krisdjianto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saragih bereikt de bal nog maar net als eerste. Saragih draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Inworp. Gebze komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunari FC 72%, Panti Putra FC 28%.
Sunari FC - Panti Putra FC 0:10