Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Internasional FC Kult Vum Rot FC
Internasional Tactiek NEW
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 42.5
good Schieten good
adequate Passen good
adequate Verdedigen adequate


27e minuut.
Diponegoro onderschept slim de pass. Kiełbowicz rent richting de bal. Kartaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełbowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Kiełbowicz onderschept slim de pass. Kiełbowicz met een sublieme pass. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole draait met de bal, schiet en ... Kartaji probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nusantara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Roman passt de bal zonder na te denken. Torfason rent richting de bal. Torfason passt de bal in één keer door. Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Internasional FC - Kult Vum Rot FC 0:1

38e minuut.
Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman passt de bal met de wreef. Diponegoro rent richting de bal. Diponegoro haalt uit met een fantastische trap. Nusantara werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Čavrag is nu in balbezit. Aksakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksakal speelt de bal door. Cole is nu in balbezit. Cole geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internasional FC 65%, Kult Vum Rot FC 35%.
Internasional FC - Kult Vum Rot FC 0:1

48e minuut.
Roman rent richting de bal. Roman passt de bal zonder na te denken. Diponegoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Diponegoro haalt uit met een fantastische trap. Nusantara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internasional FC - Kult Vum Rot FC 0:2

62e minuut.
Fathari bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roman. Fathari raakt geblesseerd tijdens het duel. Prałatowicz komt het veld opgelopen. Hempte komt het veld opgelopen. Papace komt het veld opgelopen. Duczek komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Baldo Bento is nu in balbezit. Baldo Bento passt de bal zonder na te denken. Fathari rent richting de bal. Daar is Fathari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fathari haalt uit met een fantastische trap. Duczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Duczek met een harde bal richting middenveld. Darussalam kopt de bal weg. Prałatowicz geeft de bal voor. Hempte kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Inworp. Savsahubun komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Runturambi bereikt de bal nog maar net als eerste. Runturambi passt de bal zonder na te denken. Fathari bereikt de bal nog maar net als eerste. Fathari draait met de bal, schiet en ... Duczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Killian bereikt de bal nog maar net als eerste. Killian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Internasional FC - Kult Vum Rot FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internasional FC 53%, Kult Vum Rot FC 47%.
Internasional FC - Kult Vum Rot FC 1:2