Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panti Putra FC Indopora
MODIFST Tactiek Standar 442
53% Balbezit 47%
27% Spel op eigen helft 73%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 25.4
uitstekend Schieten zwak
solide Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Suheri probeert de bal aan de voet te houden. Hendardi kopt de bal weg. Nurcahyo probeert naar een medespeler te passen. Sriwahono rent richting de bal. Sriwahono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Suheri heeft problemen om de bal te vangen. Ruslan speelt de bal door. Priyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Priyanto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panti Putra FC - Indopora 1:0

9e minuut.
Galingging geeft de bal voor. Klungelig pakt Priyanto de bal. Priyanto probeert naar een medespeler te passen. Rohdiana rent richting de bal. Rohdiana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sriwahono rent richting de bal. Sriwahono schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Panti Putra FC - Indopora 2:0

13e minuut.
Parengkuan probeert naar een medespeler te passen. Priyanto is nu in balbezit. Priyanto met een sublieme pass. Sriwahono rent richting de bal. Sriwahono draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Raharjo is nu in balbezit. Pangkatana verovert de bal door een tackle van achteren. Pangkatana passt de bal in één keer door. Sriwahono is nu in balbezit. Sriwahono draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Parengkuan geeft een lange en hoge pass. Suheri kopt de bal weg. Klungelig pakt Jatmiko de bal. Rohdiana is nu in balbezit. Rohdiana haalt uit met een fantastische trap. Ruslan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panti Putra FC - Indopora 3:0

23e minuut.
Samsuri passt de bal in één keer door. Parengkuan met een sublieme pass. Rohdiana bereikt de bal nog maar net als eerste. Priyanto rent richting de bal. Priyanto draait met de bal, schiet en ... Ruslan bokst de bal weg. Daar is Sriwahono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sriwahono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panti Putra FC - Indopora 4:0

26e minuut.
Pangkatana onderschept slim de pass. Pangkatana met een sublieme pass. Sriwahono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sriwahono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panti Putra FC - Indopora 5:0

27e minuut.
Pangkatana speelt de bal door. Sriwahono rent richting de bal. Sriwahono met een sublieme pass. Rohdiana bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohdiana draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Parengkuan rent richting de bal. Parengkuan geeft de bal voor. Rohdiana rent richting de bal. Rohdiana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Klungelig pakt Suheri de bal. Nurcahyo is nu in balbezit. Nurcahyo passt de bal in één keer door. Priyanto rent richting de bal. Priyanto geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Rumkabu onderschept slim de pass. Rumkabu geeft de bal voor. Sriwahono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sriwahono schiet op doel. Ruslan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panti Putra FC - Indopora 6:0

38e minuut.
Parengkuan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chaeruddin. Parengkuan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parengkuan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sriwahono maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Nurcahyo onderschept slim de pass. Nurcahyo geeft een lange en hoge pass. Rohdiana is nu in balbezit. Rohdiana haalt uit met een fantastische trap. Ruslan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panti Putra FC - Indopora 7:0

41e minuut.
Nurcahyo speelt de bal door. Pangkatana met een sublieme pass. Sriwahono is nu in balbezit. Sriwahono haalt uit met een fantastische trap. Ruslan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panti Putra FC - Indopora 8:0

42e minuut.
Molinero probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ibrahim de bal. Samsuri is nu in balbezit. Sriwahono onderschept slim de pass. Sriwahono haalt uit met een fantastische trap. Ruslan bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Panti Putra FC - Indopora 9:0

43e minuut.
Ruhiyat speelt de bal door. Daar is Jatmiko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jatmiko geeft een lange en hoge pass. Rohdiana controleert de bal met de borst. Rohdiana haalt uit met een fantastische trap. Ruslan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Nurcahyo kopt de bal weg. Daar is Rohdiana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiswanto rent richting de bal. Sriwahono is nu in balbezit. Sriwahono schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panti Putra FC 26%, Indopora 74%.
Panti Putra FC - Indopora 9:0

46e minuut.
Slamet komt het veld opgelopen. Saragih komt het veld opgelopen. Kartiko komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Parengkuan is nu in balbezit. Parengkuan geeft een hoge lob. Sriwahono kopt de bal weg. Saragih bereikt de bal nog maar net als eerste. Saragih draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Doeltrap. Bahar komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Nurcahyo geeft een hoge lob. Suheri heeft problemen om de bal te vangen. Saragih bereikt de bal nog maar net als eerste. Saragih draait met de bal, schiet en ... Ruslan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panti Putra FC - Indopora 10:0

50e minuut.
Pramudji komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Chaeruddin onderschept slim de pass. Parengkuan onderschept slim de pass. Priyanto is nu in balbezit. Priyanto geeft een hoge lob. Sriwahono maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Slamet met een sublieme pass. Priyanto is nu in balbezit. Priyanto geeft de bal voor. Sriwahono springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panti Putra FC - Indopora 11:0

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Corryn komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Rangkuti geeft een lange en hoge pass. Sriwahono kopt de bal weg. Saragih bereikt de bal nog maar net als eerste. Saragih draait met de bal, schiet en ... Ruslan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panti Putra FC - Indopora 12:0

62e minuut.
Inworp. Ramdani komt het veld opgelopen. Hartono komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Prihatin komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Priyanto met de inworp. Parengkuan is nu in balbezit. Parengkuan geeft een hoge lob. Pangkatana geeft een lange en hoge pass. Saragih maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Parengkuan rent richting de bal. Parengkuan passt de bal met de wreef. Prihatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Prihatin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panti Putra FC - Indopora 13:0

73e minuut.
Saragih raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jatinegara komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Nurcahyo probeert naar een medespeler te passen. Jatinegara rent richting de bal. Jatinegara geeft een hoge lob. Prihatin maakt een snoekduik en kopt de bal. Ruslan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panti Putra FC - Indopora 14:0

74e minuut.
Pangkatana bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangkatana met een sublieme pass. Pramudji is nu in balbezit. Prihatin onderschept slim de pass. Prihatin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panti Putra FC - Indopora 15:0

78e minuut.
Nurcahyo geeft de bal voor. Pangkatana bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangkatana geeft de bal voor. Daar is Jatinegara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jatinegara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panti Putra FC - Indopora 16:0

89e minuut.
Bahar met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kartiko met de inworp. Pangkatana geeft een lange en hoge pass. Jatinegara krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panti Putra FC 28%, Indopora 72%.
Panti Putra FC - Indopora 16:0