Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sunari FC SSB Neo
451 Tactiek 442S
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 37.6
weak Schieten adequate
average Passen adequate
average Verdedigen average


18e minuut.
Sarajlija onderschept slim de pass. Sarajlija speelt de bal door. Daar is Zaman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaman draait met de bal, schiet en ... Rotinsulu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Darmajati met een snelle inworp. Martinchev speelt de bal door. Mardiyanto probeert naar een medespeler te passen. Faleri geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Asmat kopt de bal weg. Ylifrantti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malanua. Ylifrantti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Driyono wilt de vrije trap nemen. Silvagni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunari FC 63%, SSB Neo 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sunari FC - SSB Neo 0:0

51e minuut.
Darmajati rent richting de bal. Kartiko is nu in balbezit. Darmajati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Darmajati krijgt een gele kaart.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Supriyadi komt het veld opgelopen. Muhammad komt het veld opgelopen. Nazaruddin komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Sarajlija geeft een lange en hoge pass. Rotinsulu geeft de bal voor. Sarajlija met een sublieme pass. Hakim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Faleri geeft de bal voor. Zaman heeft problemen om de bal te vangen. Hakim is nu in balbezit. Hakim schiet op doel. Harsono maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Darmajati probeert naar een medespeler te passen. Zaman is nu in balbezit. Zaman passt de bal in één keer door. Hakim is nu in balbezit. Hakim draait met de bal, schiet en ... Harsono kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Vlăsceanu probeert naar een medespeler te passen. Sarajlija rent richting de bal. Sarajlija speelt de bal door. Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Sarajlija is nu in balbezit. Sarajlija speelt de bal door. Zaman rent richting de bal. Hakim rent richting de bal. Hakim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Doeltrap. Winardi komt het veld opgelopen. Gebze komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunari FC 60%, SSB Neo 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sunari FC - SSB Neo 0:0